HAPPY HALLOWEEN 🎃

Josefine Fevang Halloween

Processed with VSCO with fp8 preset
 
Nå føles det ut som en ekstrem evighet siden jeg har skrevet noe som helst her inne. Det er grunner til det som mest består av skole og helse. Til mandag er det jo første dag i arbeidspraksis fram til jul. Så fokuset har vært 100 prosent på det så jeg skal rekke og komme meg i mellom det læringsstoffet jeg måte. Føler at jeg endelig er liksom on track.
 
Helse messig så har jeg slitet med sterke smerter i magen. Fant ut at det enten var nye gallesteiner eller kramper i galleganen. Det ble hvertfall en uke med sterke smertestillende og flytende mat. Det funka, men har vært sulten og manglet en del energi. Men nå er jeg så ferdig med det flytende prosjektet mitt. Så nå er det back on track.
 
Håper alle skal ha en fin helg med feiring av halloween på en eller annen måte. Her står halloween bursdag på planen i dag. Eller kanskje en rolig kveld hjemme det også er jo så digg på en lørdag. Film, tv serier og godis, kanskje pizza.
 
Ha en fin lørdag 🧛
 

#Halloween #Helg #Blogg #Lørdag

 

VÆR GODHJERTET MOT HVERANDRE

 

 
I går var verdensdagen for psykisk helse. Og årets tema var vær raus.
Men hva vil det si og være raus egentlig?
  • Det vil være og gi noen tiden andre trenger for og bli sett, si hei til noen.
  • Interesser deg i andres interesser selv om du føler at det ikke er interessant
  • Ikke spy ut vonde kommentarer, prøv heller og fin de positive tingene i mennesker.
  • I stede for og ikke like vinge henga dine på armene, lik heler de fantastiske fine øyene du har, det vakre smilet du har
Vis mer at du bryr deg om andre, på en positiv måte. Du kan gjøre dagen til andre så mye bedre ved og bare gi en ekstra klem, eller et smil til en fremmed på gata.
Man vet aldri hva folk opplever i løpet av en dag, det kan være at du gjøre en stor forskjell for noen som har en tung dag.
Denne dagen liker jeg egentlig godt. Det er viktig og dele tanke og å gi opplysninger rundt dette med psykisk helse, for vi alle har en psykisk helse. Uansett om vi vil eller ikke. Denne dagen er ment for å skape åpenhet og gi kunnskap til alle som trenger det. Noe jeg mener alle trenger.  
Jeg har selv kjent veldig på hva det vil si og ha en dårlig psykisk helse av og på siden tenårene.
Jeg vet at mange i min familie og mennesker rundt meg har kjent på dette i en viss grad på forskjellige stadier i livet. Det er så viktig og anerkjenne at man  har en periode der det psykiske ikke er helt bra, snakk med legen din om hva dere kan gjøre sammen.
For og få det bedre med seg selv starter gjerne med åpenhet.
Mitt beste tips er, snakk med noen om det. Det er det samme hvem du prater med og åpner deg til.  
Til dere som får noen som trenger og snakk, om det er venner eller en kjær person, kanskje en kollega eller en skole venn. Så bare hør etter. Når man åpner seg, så er det første steget til en bedre hverdag for noen. Så vær raus.
 

Legger ved denne sangen for føler at den har litt med dette og gjøre.


#Helse #Blogg #Hverdag #Verdensdagenforpsykiskhelse #PsykiskHelse 

MIN HØSTFERIE

 
cof Processed with VSCO with f3 preset
 
oznor Processed with VSCO with fp8 preset
 
oznor Processed with VSCO with f3 preset
 
Hei, håper alle er klare for en ny uke etter høstferie. Selv om det fort kan bli ganske tungt etter en ferie. Det er det hvertfall for meg. 
 
Men jeg lærer så klart aldri at ferie og slik ting aldri blir slik som man tenker. Hele min høstferie var egentlig planlegg til ting jeg skule gjøre, kose meg hjemme alene, se filmer og tv serier, game og litt skole arbeid.
Det eneste jeg trur jeg fikk til var litt skole arbeid og gaming i går. Dette var for mannen her i hus klarte og ødelegge ryggen sin (samme som meg) og bli syk. Så han ble så klart sykemeldt. Så da gikk tv serier og film ut vinduet, og kosen hjemme alene ut vinduet. Pluss en del andre ting.
 
Men det jeg faktisk fikk gjort som gikk etter planen var ut og spise på arrangementet middag for en hundrings. Selv om det ble mye krøll og rot, så fikk jeg pizzaen min.
Jeg hadde en dag sammen med søstera mi og lille Selmis en min i Tønsberg. Elsker tid sammen med de.
Det ble Hawk dount, IKEA, kjøretur opp på fjellet med utrolig fin og nydelig høst fager langs veien, gå tur ved stranda og litt skole jobbing…
 
Jeg må bare lære meg at ting blir ikke alltid som man tenker seg. Noen ganger så må man velge vekk ting, noen ganger må man forandre planene sine litt. Men alt i alt ble ferien fin og jeg gleder meg til skolen i dag. Jeg har blitt en av dem som elsker hverdags rutiner.
 
Vel ha en fin mandag.

FJELLTUR OG DONUT ON THE GO

Hei, og god lørdag dere.

På torsdag var det den store kanelsnurr dagen. Men for vår del ble det den store donut dagen og den store kjøre dagen. Vi ente opp på både IKEA og Hawk i Drammen på vei opp til fjellet. Det ble en del ekstra timer for og si det sånn, men det gjøre så aldeles ingenting nå som høsten virkelig har slått til for det meste på fjellet. Merka at det bare ble mer og mer høstfarger på trærne jo nærmere og nærmere vi kom svigerforeldrene mine.

Jeg kan anbefale Hawk i Drammen. De hadde en del gode donuter med en del rart på. Vi ente opp med oreo, smash, sjokolade og en med kanelsnurr på. Sist nevnt ble en vinner hos meg. Mens smashen var vi litt enige om at ble litt for tør. Men det var definitivt vært turen innom. Blir vel en tur til innom når vi skal i mellom Drammen.

Ha en fin lørdag da dere. Her står det bursdag for svigerinna mi på planen. Så håper dere kos dere masse denne lørdagen.


Instagram: Josefine Fevang

#Lørdag #Mat #HawkDrammen #Helg #Høst #Foto #Fjellet #Familie #KanelsnurrensDag

FØRSTE OKTOBER OG FERIE

fbt Processed with VSCO with av8 preset

oznor Processed with VSCO with fp8 preset

rhdr Processed with VSCO with fp8 preset

cof Processed with VSCO with f3 preset

1 oktober og endelig høst ferie. Hvem kan klage over egentlig. Jeg skal hvert fall ikke klage på det. Eller det spørs litt osen man ser det.
For i går så var jeg hos mormor og skule hjelpe til og flyte en hel del masse grus. Og så klart så klarte jeg og slå ut ryggen. Så jeg måte proppe i meg litt smertestillende, klarte ikke og gå. Trur jeg brukte fem minutter på og reise meg opp av sofaen. Men heldig vis så våkna jeg opp nesten helt fint. Var ikke noe en liten tur på ujevnt terreng ikke kunne fikse. Er veldig bra for ryggen med det. Merker det litt enda, men det er overkommelig.
 
Så i dag gikk turen ut til Mølen i Nevlunghavn. Glemmer nesten fra vær gang jeg er der hvor fint det er der ute, spesielt nå på høsten som alle fargene kommer fram. Gleder meg til flere dager ute i skogen og ikke minst fjellet.
 
Men lurte litt på tips til blogger dere leser. Trenger litt tips til nye inspirasjons kilder. Men dere for ha en fin kveld videre.
 
Instagram: Josefine Fevang
#blogg #høst #ferie #foto #oktober