FIRE TIPS TIL OG IKKE BLI STRESSA I JULA.

Nå begynner det å nærme seg farlig desember føler jeg. Det eneste jeg klarer å tenke på er alt jeg skal rekke og burde gjøre som gaver, vaske huset, pynte huset til jul, ordne til jul aften, julebord, bursdag, barnevakt selv om det er veldig mye kos, besøk som kommer … altså det er ekstremt mye jeg må få ordnet. Kjenner jeg blir stressa bare av å skrive det her egentlig. 

🎅 Lister. Skriv alt ned på en liste der du skriver hva du skal og når du skal. Eks du vet jo at du må handle inn til julaften. Kanskje handle det inn noen uka før?! Jeg har alt starta på min lille shopping jule liste for og si det sånn. Men nå elsker jeg lister. 

🎅 Julegave liste. Planlegg i god tid i forveien før du legger ut på et av de nærmeste kjøpesentrene. Du vet det er kaos så ha et mål når du først reiser. Om du skal kjøpe gave til mormor eller en av foreldrene dine. Eller kanskje de kjære. Ting går så mye fortere når du vet hva du skal ha i forhold til gaver til andre. 

🎅 Tid til deg. den tiden du gir til deg selv til og se en julefilm, høre på julemusikk eller bare være med noen du er glad i er så viktig denne tiden. Det er så fort at noen føler jeg glemt eller til side satt rundt jul. Så ha litt deg tid nå før jul. Det er så vært det.

🎅 Tid til andre. Stikk motsatt av det andre kanskje. Men det sosiale er så viktig. Det er så fort for andre å føle seg ensom i denne tiden. Eller føle at man blir holdt utafor fra alt dette før juls tid tingene som jule bord eller jule fester.

Jeg håper alle har en fantastisk fin fredag og sist dag i november. Husk nå, ikke stress for mye. 


#Jul #November #Blogg #Tips #Hverdag 

JUST ANOTHER SUNDAY

Håper alle har hat en fin helg så langt og at dere ikke er helt utslitt etter black Friday, og at blakk lørdag ikke var så ekstremt tomt. Men at søndagen er avslappende en andre dager.
Bare en ting jeg må få ut er hvor ekstremt dårlig black Friday egentlig var i år. Eneste jeg fikk kjøpt meg som jeg synes var vært det var vel et par fine svarte jeans.
 
Processed with VSCO with fp1 preset
 
Processed with VSCO with fp1 preset
 
Men en ting jeg fikk i går var kjempe julestemning for og si det sånn. Var med familien min en tur på et julemarked på Sem og Gjennestad gartneri. Gud så fantastisk pynta det var der til jul. Jeg fløy rundt i en sånn jule tåke i en time trur jeg. Så nå jobber jeg ekstremt hardt i mot og ikke ta fram alt av pynt. Nesten så jeg har lyst til og ta fram juletreet. Men gubben har passa på og stabla x-antall ting der trett skal stå. Så kan nesten ikke vente til svigers kommer og henter tingene 9 desember. Gleder meg veldig til dette. Men er andre ting jeg kan ta fram som duker, små pynt, pynte puter… garding. Men gleder meg veldig nå til pynte her til jul. De siste to tre årene så har jeg starta og elske jul.
 
Nå er jeg ferdig med og bable om julen.. Trur jeg. Så håper dere får en fin søndag.
 

#Jul #November #Blogg #Hverdag #Foto #Fotografi #HobbyFotograf

BLACK MONDAY

 
Noen som har gått helt berserke på nettet så langt?
Siden det er så mange steder som kjører black week. Trur jeg har fått sånn ca. 50 mailer og meldinger her og der om slag her og salg der. Det er nesten helt umulig og følge med på hva slags tilbud som er der ute. Eneste jeg fikk med meg var at det var 99 kr for jeans på gina. Mens resten bare susser rett forbi øyene mine. Synes det blir i kanten alt for mye.
Det eneste jeg følger med på er faktisk ting jeg vet vi er på jakt etter i forhold til julegaver. Jeg vet jo sånn ca. hvem butikker jeg må og burde følge med på.  
 
Noen som har noe spesielt de ser etter? Eller kan tenke seg? Er jo så vanvittig mye å kikke etter føler jeg. Og det er vanvittig mange steder man kan fine disse tingene også. 

#blackweek #blogg #Hverdag #jul

JUST ANOTHER TUESDAY

Processed with VSCO with fp1 preset

Processed with VSCO with fp1 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Håper alle har en fin uke så langt. Nå er det jo veldig snart helg og greier. Det skal bli deilig eller hva?
I helgen som var hadde jeg mitt aller første måte med snøen for i år. Vi var nemlig på Vierli i Rauland samme med noen venner. Så jeg skule ønske at jeg kunne skryte av lange fjell turer, hen hel del ute kos enda mer hytte kos. Men det ble jo så aldeles ikke sånn for og si det sånn. 
Det var noe som ble en ekstremt kald opplevelse for og være helt ærlig. Det var som is klumper som piska mot ansiktet noe som var ekstremt ubehagelig. Kjente ut som fingrene skule galle av grunnet frost skader. Men herregud så fantastisk deilig det var, en fantastisk fin utsikt og fjell natur er jo så fint også. Det var så vært det og reise vekk selv om det ble inne dager.  
 
Noen ganger har det ikke med at man får den ute opplevelsen på fjellet, selv om jeg er veldig glad i det. Men noen ganger, for meg ihvertfall så er det bare og komme seg vekk fra leiligheten. Det å oppleve noe helt nytt, se et nytt sted, være med venner eller mennesker man er glad i, som jeg liker og omgås. Det var kjempe deilig og bare senke skuldrene mine og kose meg kjempe masse. 
 
Håper flere senker skuldrene sine mer. Eller gjøre ting for og senke skuldrene og slappe av litt. Kanskje et mål for helgen? Nå er vi jo på vei inn i en veldig stressende periode i forhold til jul. Så husk og slapp av litt ekstra fram over. 
Instagram: Josefine Fevang

#fjellet #Blogg #Hverdag #Foto #Natur #Høst #Bilder #NaturFoto 

FRIDAY FEELING

 
Håper alle andre er like klar for fredag og helg som meg? Denne uken har føltes så ekstrem lang. Dagene har ikke flydd forbi her for og si det slikt. Her har de dratt seg sakte men sikkert fram. Litt deilig er det jo at dagene er litt lange, men veldig kjedelig når man gleder seg ekstremt til helgen.
 
I helgen går nemlig turen til Rauland. Jeg gleder meg veldig til og bare sniffe den gode fjell duften, slenge beina på bordet. La alt av jobb, skole og programmering ligge igjen hjemme. Blir kun mobil og et nettbrett med tilfelle liksom. Kamera er pakket ned så jeg forberede meg på og ta MASSE bilder, håper jeg. Kose meg med både mannen og de andre som skal med. Jeg gleder meg veldig til og bare sett meg i bilen i morgen og kjøre.
 
Jeg har virkelig en veldig stor elsk til det og være på fjellet. Jeg vet ikke hvor det kommer fra. Men er bare noe som gjøre at jeg elsker fjellet uansett årstid. Det er så avslappende og det er liksom ingen bekymringer. Nei, jeg merker jeg tenger en slik helg vekk akkurat nå.
 
Dere kan godt følge meg på Instagram vis dere har lys, Josefine Fevang. Vil nokk oppdatere litt der i løpet av helgen. Ha en fin fin helg alle sammen.

#Fredag #Helg #Tur #Høst #Hverdag #Natur

MIN NOVEMBER

Så fort halloween var over da eksploderte det bare i butikkene med jule ting. Noe som gleder meg veldig, men kanskje ikke så veldig mange andre. Hører stadig vekk at det er ALT for tidlig at jule ting kom i starten av oktober. Hører det enda, men hello nå er det ikke så lenge igjen til jul.

Denne måneden har jeg gledet meg veldig til. Har så mange ting og se fram til. Som start i ny jobb, jobb reise, julebord, hyttetur og masse masse annet som står på kalenderen og bare venter.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

⋅ I NOVEMBER SKAL JEG ⋅

  1. Planlegge julegaver. Det er heldig vis ikke mange å kjøpe til. Men det er noe med og bare gå rundt på sentret og fine julegaver til dem jeg setter ekstremt pris på.
  2. ta taket i blogg og Instagram. Dette har liksom falt litt bakerst grunnet skole og start i jobb. Men å som jeg føler at brikkene faller på plass så finer jeg nå kanskje mer tid til de tingene også. Håper jeg hvert fall.
  3. planlegge julaften. Vi har jo slått skikkelig på stortromma i år og skal ha julaften hjemme hos oss. Og siden det er første julen til det herlige tantebarnet mitt så føler jeg at alt må være perfekt til en vis grad selv om ho ikke husker mye, men det gjøre jo alle vi andre.
  4. Få til bedre rutiner. Selv om jeg har det så merker jeg at det er vise ting jeg kan rette på. Som kanskje bedre frokost og middag. Men er vel alltid noe man kan forbedre med kost hold og slikt. Kanskje prøve noen andre middags retter og annet som jeg har lyst til og prøve.
  5. Kose meg på hyttetur. Vi ble invitert med min storesøster hennes familie og ei venninnene av henne på hyttetur. Så det blir oss og alle kidsa. Nei da, joda kanskje litt… Men det gjøre meg ingenting. Vi får jo oss en fjelltur. Gleder meg så ekstremt mye til og bare pakke bilen og reise.  
  6. Min alle første jobb tur. Dette kan bli veldig interessant. Aldri vært på noe slikt før. Turen går til Strømstad. Det er alt jeg veit er at det er ei strategisamling. Så det kan også bli kanskje interessant. Og ikke min veldig lærerikt trur jeg. Fin måte og bli kjent med dem jeg jobber med.

Vel jeg håper alle får en kjempe fin og fantastisk November. Det er jo en kjempe fin måned vis man bare er åpen for det. Ha en fin søndag. 


#Blogg #høst #Foto #Hverdag #Jobb #MinMåned