MIN JUL

Osen er romjulen så langt? Her har den kanskje flydd litt fortere forbi enn det jeg hadde tenkt meg og hva jeg hadde lyst til. I det forrige innlegg fortalte jeg jo at jeg hadde fått influensa, trudde jeg. Men det helle ente opp med innleggelse på sykehuset fra natt til lørdag til lille julaften. Må virkelig innrømme at jeg var både redd og litt deprimert over at det virka som jeg ikke komme hjem til julaften. MEN det som var enda mer tragisk var at mamma havna på sykehuset dagen før meg for nesten samme grunn. Dette var sjette året på radd mamma havna på sykehuset før jul. Det hadde vært fjerde året mamma ikke var hjemme på julaften.

Men heldig vis kom vi hjemme begge to hjem til jul. Og min herlige svingerbror kom og diska opp med full julemiddag hjemme hos oss for hele familien. Greit og ha en kok i familien merker jeg. Så meg og mamma kom oss hjem til jul og vi fikk oppleve lille Selma sis første jul. Trur tante hjerte mitt hadde knust helt vis jeg skule gått glipp av den første julen med henne.

Så nå håper jeg at jeg kan bli bedre fram til jeg starter på skolen og jobb igjen på ny året.

– Ha en fin romjul videre.

JULEFERIE START

Da kom endelig juleferien. Er helt sikkert flere enn bare meg som har et veldig sterkt behov for ferie nå. Så den er sterkt ønsket og velkommen her i hus. Selv om ferien min starta mer eller mindre i går med influensa og feber i 39. Hva gjøre man da? Jo man tar noen steg tilbake og lytter litt ekstra til kroppen, tar en ting om gangen. Jeg trur koppen min virkelig trengte en god pause for jeg skule gi den en god pause, eller en pause i 11 dager.

Så nå har jeg snurra meg inn i dyna på sofaen med litt jule godis mens julefilmene på netflix snurrer. Har alt sett noen av de. Men i dag har jeg sett julekalenderen og nå ser jeg julearven. Må virkelig si at netflix har pompa ut en del julefilmer i år. For min del gjøre det ikke noe. Men noen av filmene kan jo bli dårlige når det blir en slags masse produksjon på disse filmene.

Christmas Inheritans & the holiday calendar.

 

Men ja, nokk av min babling. Håper dere får en kjempe fin juleferie. I år blir den jo litt lang for noen av oss.

God jul.


Instagram: Josefine 

SNART KLAR FOR JULE FEIRING

Hei og god søndag! Nå er det bare en uke igjen til julaften.Begynner dere og bli klare til jul?  Her er stort sett alt på plass etter en lang Sverige tur i går. Men det er jo så klart noen få ting som mangler, Som litt små ting til julemiddagen og noen få julegaver. De kjøper seg jo ikke selev har jeg funnet ut.

Madrasser til overnatting er fikset, lille gjesterommet er klar for at mini skal sove. Alt er liksom på plass føler jeg akkurat nå. Men jeg er fortsatt ekstremt stressa over at ting ikke skal bli slik jeg har tenkt. Det er jo også første julen til tantebarnet mitt og vil gjerne gjøre den koselig og spesiell. Ikke at ho husker så veldig mye, men vi husker det jo og det er noe veldig koselig og kunne være med på å lage nye jule tradisjoner.

Men bare krysser fingrene for at maten ikke blir brent så kommer vel alt det andre til og falle veldig fint på plass. Jeg bare håper at det er flere en meg som ikke lar seg dra med ned i jule stress strømmen. Merket i dag og i går at det er veldig mange som er dratt med ned i den spiralen av jule stress.

Men dere, ha en fin søndag videre og ikke stress.


Instagram: Josefine

DESEMBER GLEDE

Jeg vet vi alt er halvveis i desember alt, dessverre. Men det betyr ikke at det er for sent å planlegge resten av desember måned.
Pakke Julegaver
Dette pleier jeg egentlig og være ganske så ferdig med rundt den tiden her. Men altså ikke i år for og si det sånn. Fler at jeg henger ekstremt etter på alt som heter julegaver. Har ikke en gang en plan på hva jeg skal ordnet til enkelte folk i familien. Så jeg får nokk bare ta en liten snoke runde. Kanskje jeg kommer over et eller annet til noe. Er så vanskelig når man kommer i den alderen er alle har alt og ikke trenger noe, og trenger de noe så kjøper de det bare selv.
Pynte Juletreet
Og så klart resten av leiligheten. Er alt ekstremt langt på vei med denne planen, men er fortsatt litt små ting. Jeg har jo også investert i en hel del nytt av julepynt til ledigheten så er så deilig og se at alt blir så fint her hjemme.
Jula Aften
Vi har tatt på oss ansvaret med julaften i år. Så da er det bare å begynne og planlegge dekking av julebordet, maten og alt annet som skal gjøre det til en fantastisk fin kveld får både voksene og de minste. Gleder meg til å feire tantes lille fis første jul.
Coca cola
Jule Filmer
Netflix listen min er alt fylt opp med en del av de nye julefilmene som har kommet i år. Jeg har aldri vært noe fan av julefilmer. Aldri funnet noen som virkelig fenger. Men det er noe med prinsesse filmer og jul. Vet ikke hvorfor. Men vi noen har noe forslag til noen fine julefilmer så bare hyl ut. 
Jule kos
Elsker og tilbringe tid med venner og familie på denne tiden av året. Har alt vært i noen bursdager og litt kvelder hos store søs. Er så deilig og ha litt ekstra tid eller det føles ihvertfall som jeg har ekstra tid til alt.
Men en ting jeg ikke liker med denne tiden av året er alt av tid som mannen min jobber overtid. Ja det er hvert det når lønne kommer, MEN det er kjedelig og ikke se ham. Føler jeg ikke har sett ham på ca. to tre uker.
Fullføre praksis
Den første praksis perioden er snart over. Noe som er kjedelig men også deilig for og si det lett. Bare ha fokus på undervisning, ikke jobb og pensum. Skal bli deilig men uke der jeg kan senke skuldrene. Selv om det blir to dager med litt hjemmekontor også som en slags «ja du får ferie, men jobb hjemme i to dager du».
Skjer det noe spennene for deg denne måneden?
Elsker denne måneden mer og mer vært år egentlig. Ha en fin desember.

Instagram: Josefine 

#Jul #Desember #Gleder

HJELP! ALLE DAGENE BARE FORSVINNER FRA MEG

 
Hei alle vakre mennesker der ute!
Jeg har så mange planer og innlegg jeg har lyst til å skrive til dere. Men med nesten full jobb og skole så føler jeg ikke helt at alt skal strekke til. Så nå prøver jeg egentlig og bare få tid til alt det jeg har lyst til. Jeg prøver og fine en sunn balanse. Så det første jeg nå prøver og fine ut av er hvilket dager jeg skal ha til bloggen min, hvilken dag har jeg best tid til og jobbe med innhold på både blogg og instagram. Jeg må rett og slett bli enda mer strukturert enn det jeg alt er i live mitt virker det som.
 
Men en ting er jeg helt sikker på og det er at jeg virkelig elsker jobben min og utdanningen jeg holder på med. Alt slitet og frustrasjonen er så vært det.
Så i morgen skal jeg på Microsoft Tech Summit i Oslo. Gleder meg egentlig veldig til det. Følg meg gjerne på instagram i morgen. Kommer nokk til og dele litt fra dagene min.  
 
Skule gjerne hat litt tips på osen alle andre balanserer helse, jobb, skole og familie livet. Så tips ønskes.
 
#Blogg #Hverdag #Karriere