EN TING JEG KAN KRYSSE AV MIN BUCKET LIST!

Jeg har virkelig ikke ord for hvor bra lørdagen var for meg. Annet enn at det var en perfekt date-dag i sikkert langt unner -10. Det var ekstremt kaldt egentlig. Men med rette påkledningen så holder varmen ihvertfall litt godt.

Men uansett i fjord til bursdagen min overasket mannen min meg med gavekort på hundekjøring via YouWish. Jeg har gledet meg helt siden mars i fjord til og endelig oppleve dette for å si det mildt. Har vel kanskje ventet enda lenger for dette har vært noe som har stått lenge på bucket listen min over ting jeg vil har veldig lyst til å oppleve. 

Turen vår var imellom Geilo Husky på Geilo365. Turen er på rundt fem kilometer, og tar ca. 30 minutter vis føret er greit. Vi kjørt på samme slede, men vi kunne kjøre vær vår vis vi ville siden det ikke var full bukket på den ture vi var på. Vi fikk også tilbud om og bytte halvveis i turen vis vi hadde lyst. Men jeg kosa meg veldig godt ned i den pulken. Også viste jeg jo ikke om jeg kom opp heler for de pulkene er vanvittig smale.

Vi kommer garantert til å gjøre dette igjen senere, om kanskje noen år. 

Hva har dere på deres bucket list? Noe spennene. 

GOD HELG

Håper alle er veldig klare for helg i dag. Jeg er ekstremt klar for helg ihvertfall. Spesielt etter denne første praksis uken min. Føler at alt bare er evig rot på jobb. Så gleder meg veldig til og bare slappe i helgen selv om vi skal en tur avgårde. Bare senke skuldrene og puste litt, la hodet hvile og eventuelt se på kode vis jeg føler for det. Jeg trur det alle viktigste når man er i ny jobb som krever ekstremt mye energi av deg, er faktisk å senke skuldrene og virkelig eie helgen. Bare gjøre det akkurat det man vil uten og gjøre noe som helst. Elsker det. 

Hva skal dere gjøre i helgen?

Følg meg gjerne på instagram vis du vil se hva jeg er opptil i helgen. Kaller meg Josefi.nne.  

FØLGE MEG GJERNE

Endelig er jeg tilbake til hverdagen og for min del er 2019 i gang. Selv om disse dagen kanskje ikke har vært dem beste så er det deilig og føle at man er litt mer i gang igjen.

Men det jeg egentlig skule fortelle dere om var at siden det nå har blitt vanskeligere her på blogg.no og følge yndlings bloggene dine så fant jeg ut at det kanskje kunne være en god ide og dele facebook siden min med dere. Det blir lettere og få oppdateringer og slikt siden denne muligheten er fjernet her.

Jeg merker jo selv at jeg ikke får sjekket de bloggene jeg pleide og følge. Heldig vis så følger jeg mange av dem på facebook. Men det er fortsatt en del jeg ikke har funnet tilbake igjen til dessverre noe som er veldig kjedelig.

Så vis jeg er en av de bloggene dere følger eller kanskje vil følge så har jeg hatt en facebook side ganske lenge egentlig. Men jeg har nok ikke vært noe flink til og oppdatere den Men her har dere linken til den.

Følge meg gjerne 

MITT 2019

Jeg føler at hele mitt 2019 har støtt på pause i snart over 12 dager. Jeg har aldri kommet meg onkelig i gang med de tingene jeg skule viet tid og energi til. Det eneste jeg har fått gjort er og se en film jeg aldri fikk sett i fjord.

Så nå føler jeg meg ekstrem klar for og komme i gang til mandagen. Vet ikke hvor mye trening jeg får gjort siden luft veiene mine fortsatt er litt tette. Og som astmatiker så skal man faktisk være litt forsiktig når man blir syk i luftveiene. Men jeg har en plan for 2019 og kan nesten ikke vente.

For meg vil dette året handle om rett og slett å trives med meg selv. Det og være glad i egen kropp og egen psyke. Hvordan jeg skal nå det er

1. Spise bedre. Spise de tingene som gjør noe bra for kroppen min. Som får meg til og føle meg bra.

2.Starte og gjøre de aktiviteten jeg liker. Kanskje fine noe nytt å gjøre. Men for det meste så liker jeg best og gå turer. Det og være ute.

 

For karrieren min blir det og kaste meg inn 100% på skolen på mandag. Ha fokuset på skolen de dagene og de timene jeg skal. Ikke la andre ting komme inn og spore meg av.

Skal også ha fokus på foto prosjektene mine. Kanskje pådra meg litt flere oppdrag vis mulighetene byr seg. Vis ikke kommer jeg hvertfall ikke til og slutte og ta bilder. Dette er virkelig noe jeg skal vie tiden min til mer enn det jeg fikk til i fjord. Elsker bilder. 

Noe annet jeg skal ha en del fokus på i år er det sosiale. Tilbringe tid med familie og venner. Føler det er en stor evighet siden jeg har sett venninnene mine.

Det som også er med dette året her er at det er mitt siste år i 20 årene. Så det skal nytes og jeg skal bare prioritere de tingene jeg har lyst til. Kun si ja til de tingene som jeg virkelig føler er riktig for meg.

Så for meg er fokuset for 2019 rett og slett meg.

Har du noe du skal fokusere på dette året?

MINE TOP NINE I 2018

På instagram så klart. Jeg elsker og ta bilder. Det er en av de tingen jeg er veldig glad i og holde på med. Så naturlig så ville jeg ha delt en del av mine bilder på Instagram. Så her er mine topp ni bilder fra 2018.

Jeg kan jo tydelig se hva jeg jeg liker og poste. Det er så klart norsk natur og litt andre ting som jeg liker. Jeg har alltid virkelig likt norsk fjell, skog eller sjø natur. Så derfor har jeg nok lekt meg mest med fotografier der. Men nå i 2019 skal jeg satse veldig på portretter. Jeg har allerede litt små planer om noen jeg vil teste ut. Jeg har også blitt spurt av noen venner om jeg kunne tenkt meg og ta bilder av dem så jeg sier ikke nei takk til og få prøvde meg litt fram. 

Men akkurat nå så tar jeg ikke noe betalt. Men håper at jeg kan bli så pass flink at jeg kanskje kan starte og ta litt små betalt for det ette vært. Kanskje i løpet av året. 

Så vis dere vil følge meg på instagram og se mer av hva jeg driver med. Så sjekk gjerne ut profilen min her

MIN JANUAR LISTE

Da var første uka i 2019 fult i gang, egentlig nesten over, og jeg har enda ikke kommet i gang med dette året her for å være ærlig. Men jeg håper at jeg endelig kan nyte dette året fra og med mandag, endelig komme i gang med alt jeg har planer om i 2019.

Jeg elsker virkelig denne følelsen av og ha helt blanke ark. Det er 365 sider med 12 kapitler som skal fylles ut med både tanker, følelser og ikke min en god del opplevelser.

Så planen min er at det første kapitlet i 2019 ikke skal kastes vekk, selv om de fem første dagene har blitt brukt til egen pleie som er veldig sterkt trengt etter to infeksjoner og nå en veldig fin forkjølelse. Jeg har jo ikke rukket og starte onkelig på nyttårs forsettene mine egentlig, ikke skrivet ned noen enda. Så jeg lurer jo litt på hva er dine nyttårs forsetter i år? Noe spennene dere skal bruke tiden deres på?

⋅ 7 TING JEG SKAL GJØRE I JANUAR ⋅

 

1. Endre hederen på bloggen! Jeg er ikke så fornøyd med den. Men siden blogg.no plutselig forandret en hel del på ting så hadde jeg ikke noe annet valg enn og lag meg en som jeg var middels fornøyd med. Men denne måneden skal jeg få opp en helt ny en som jeg skal være helt fornøyd med. Håper jeg …

2. Tilbake til praksis. Jeg skal ha nå to uker med undervisning før det bærer tilbake til den fantastiske praksis plassen jeg har vært så ekstremt heldig og få plass på. Jeg gleder meg så ekstremt til og komme tilbake.

3. Jeg elsker og dele bildene jeg tar når jeg virkelig er i dett kreative hjørnet. Jeg elsker og ta bilder av alt fra natur til familie. Jeg har allerede et foto oppdrag til uken som jeg gleder meg veldig til.

4. Pluss at jeg har et annet oppdrag jeg må få gjort ferdig, som jeg ikke har reket pga sykdom. Men fikk ut neste uke på meg til å ferdigstille bildene. Så håper alt går som planen.

5. Starte med de fine turene meg og mannen hadde så fin rutine på før. Det og gå tur er en veldig fin medisin for hodet mitt, mentalt sett. Føler jeg får veldig rensket opp i tanker og følelser når jeg bare går. Men tanken for 2019 er jo så klart og komme i gang skikkelig med trening igjen.

6. Alt av jul skal vekk. Jeg er nesten der for og si det sånn. Men har ikke orket og rydde vekk alt. Det er fortsatt noen små ting her og der som en duk eller en kakeboks med krumkaker i. Men alt skal vekk nå i helgen.

7. Vi skal en tur til Ål og Geilo denne måneden på en fantastisk opplevelse som jeg gleder meg veldig til. Endelig skal en ting på min bucket list bli krysset av.

Håper alle får en like fin januar som min ser ut til og bli.