DEN FØRSTE RESET UKA!

Bedre sent end aldri på en mandag. Men da er første uka av min reset prosjekt over. Det vil s at en ny uke står for tur.

Fredager er min veie dag for det har med og bli litt ekstra i helgene en i uke dagene. Jeg hadde bare gått ned ca. 5 gram men vet du hva, det er bra nok. Man kan ikke forvente og gå ned flere kg bare ved og rette på små ting. Kroppen funker ikke slik dessverre. Vekt reduksjon tar tid.

Forbedrings potensialet er garantert der for og si det veldig enkelt. Det er det som er så greit med å skrive ting nå slik at man kan gå tilbake og se på hva som funka og hva som ikke har funket uken som gikk.

En ting som jeg merker virkelig og må fine ut av er når jeg får mensen. Jeg blir så ekstremt hormon syk. Denne gangen forandret humøret mitt seg med en gang. Som en bryter som ble skrudd på. Det verste var at jeg la veldig merke til det selv hvor fort det skjedde egentlig. Noe annet jeg også merker når det er den tiden av måneden er hvor veldig sukker eller mat sugen jeg blir. Jeg kan spise enda mer enn det jeg pleier og gjøre. Kan sitte og ha lyst på de enkleste tingene som en brødskive med nugatti. Så på en måte er det oki, men på en annen måte så må jeg fine på et eller annet for og holde litt igjen.

Noe annet jeg la veldig merke til den uka som gikk var at det er på ettermiddagen mitt kosthold går litt feil vei. Når jeg har kommet hjem fra jobb og er sliten har jeg veldig lett med og fine fram det som er igjen av godis fra helgen eller annet jeg vet vi har liggende. Som er rask mat og få i seg.

Så neste ukes prosjekt er:

  1. Få til mer enn en tur.
  2. Ikke spise så mye på ettermiddagen/ kvelden.

Så håper denne uken blir litt bedre enn det forrige. Skal egentlig veldig lite til føre det blir bedre.

TRE ÅR ETTER

Her om dagen fikk jeg en påminnelse på mobilen min.
10 Februar var det 3 år siden jeg tok min slankeoperasjon. Den tiden har gått så ekstremt fort. Så mye har skjedd både fysisk og mentalt. Jeg merker selv hvor mye mer jeg drives av motivasjon, men jeg har også dessverre erfart hvor fort det er og gå tilbake til gamle vaner. Hvor lett det er og bare tenkt litt til kake, en sjokolade til. Hvor lett tilgjengelig kroppen min egentlig har det til de gamle vanen mine.  Noe som skremmer meg, men gjøre meg også så ekstremt bevist.

Dette var bare etter et halvt år etter operasjonen mine. 

Det siste året har ting gått litt skeivt ut egentlig. Men jeg har erfart så mange ganger at jeg kan rette det opp igjen vis jeg jobber ekstra for det. Bare jeg finer den rette motivasjonen. Jeg vil heler rette det opp nå og det tar et til to år enn og sitte der om et eller to år og angre på at jeg ikke rettet det opp i det hele tatt.

Men jeg er så ekstremt glad for hvor jeg er nå. Jeg har et bedre ut gangs punkt nå en det jeg hadde for tre år siden. Jeg har det bedre fysisk, jeg har det bedre psykisk, jeg vet hva jeg skal gjøre for og rette dette opp. Jeg har alt jeg trenger av kunnskap og ikke minst viljen til og gjøre dette. Så nå skal jeg prøve og tilbakestille meg litt tilbake til tre år siden.

Så håper dere vil følge med på denne rette opp gamle men nye synder turen.

NÅR HELE UKA ER EN EVIG BLÅ MANDAG!

Denne uken her har ikke vært noe annet enn en lang blå mandag egentlig føles det som. Alle dagene har nesten vært en nedtelling til når det er helg igjen slik at jeg kan sove og hente meg inn litt igjen, eller prøve hvertfall. Men jeg vet jo at helgen kommer til og bare løpe fra meg like fort som den egentlig kommer. Føler at det er veldig sånn at hei det er fre… og der var mandagen igjen ja… Er rart at heglen går liksom ti ganger fortere enn det hele hverdags uka gjøre.

 

Så i helgen har jeg kun en ting på kalenderen som jeg skal. Det er nemlig nyttårs brod med venninnene mine. Mens resten av tiden etter kl fire på fredag blir og ligge i stabil sideleie på sofaen og ikke løfte en finger mer enn det jeg absolutt må. Kanskje gjøre ting jeg føler jeg har lyst til.

Men en ting jeg lurer på dere. Osen kobler dere av i helgene? Har dere noen tips? Jeg føler at jeg ikke har fått koblet onkelig av på evigheter. Så skule gjerne hat noen tips slik at jeg kan få senket skuldrene litt. Tips sterkt ønskes!

JANUAR FAVES

Og så var 2019s første måned over.

Jeg kan nesten ikke tru at denne måneden er over. Det føltes til slutt som at det var 47 januar 2019 til slutt. Er rart at den første måneden av året først like lang som juni, juli og august til sammen. Er virkelig ikke til og bli smart på.

Denne måneden starta så overhode ikke bra for meg. I etter tid har det vist seg at jeg har hat en infeksjon i leveren, RS virus i lungene og noe annet små rusk ved sin av. Men den sluttet ihvertfall med at jeg ble friskmeldt etter at jeg fikk tatt MR bilder. Så heldig vis ikke noe mer surr. Så nå har jeg var tilbake på skolen en uke og to uker tilbake på jobb. Elsker og være tilbake for fult.

Månedens mål: Mitt eneste mål for denne måneden var og komme tilbake 100% på skolen og jobb. Og jeg må virkelig si at jeg nåde dette målet et hundre prosent.

Månedens reisemål: Vi dro til fjellet den siste helgen i januar for å besøke svingerfamilien min og for og reise videre opp til Geilo for og endelig bruke bursdagsgaven min fra i fjord. Det var nemlig hundeslede kjøring. Noe som virkelig festet seg godt i minne banken min. Så vi har virkelig bestemt oss for å gjøre dette en gang til. Det er virkelig en så super bra opplevelse.

Månedens tilbakeblikk: Denne tiden i fjord hadde jeg virkelig ingen ide om hva jeg skule gjøre med live mitt. Jeg var vel mer eller mindre på vei ut i en uføre eller alt virkelig ihvertfall veldig langt vekk enn det som det er nå.

I fjord januar, akkurat 29 januar starta vi med flytting til der vi bor nå. Er litt utrolig og tenkte at vi kun har bod her i et år når det føles så mye lenger.

Mest leste innlegg: Denne måneden var det innlegget der jeg skrive om osen jeg håper at Mitt 2019 blir.

Gleder meg virkelig til denne måneden, gleder meg til februar. Har du neon fine mål eller ønsker for februar?