LEMON DRESSES

1. Oversized shirt dress – 300 sjekk den ut her.  2. High waist briefs – 100 sjekk den ut her. 3. Retro skater dress – 250 sjekk den ut her 4. Front tie shorts – 200 sjekk den ut her.

Her er noen av mine absolutt favoritter på Monki akkurat nå. En av dem, oversized shirt dress er faktisk på vei hjem til meg. Jeg synes det er noe ekstremt sommerlig og fint med disse klærne med sitron print på. Får så ekstremt sommerfølelse av disse. Jeg har tidligere handlet litt på Monki og jeg blir like overrasket hver gang over størrelsene der. Føler at de stemmer veldig overens med dagens kroppstyper.  Jeg får det inntrykket av det de ikke er så urealistiske som mange andre steder. 

Har dere noen gang handlet her? Eller er dere skeptisk til nye butikken akkurat grunnet av det med størrelser?

ÅRETS 17 MAI HELG

Håper alle er klar for denne uken. At dere er uthvilt helt ut etter helgen som hadde både 17 Mai og Melodi Grand Prix. Det er jo litt mye på en helg egentlig, mange festligheter som sto for tur dette året. Men det var så morsomt også.

 

Selv om jeg ikke hadde noe champagne frokost og en lang kveld på byen så må jeg innrømme at jeg var temmelig utslitt når jeg våknet på lørdagen for og si det mildt etter 17 Mai. Vi valgte i år å feire i Tønsberg sammen med søsteren min og henne lille familie. Noe som var kjempe koselig.  Vi avsluttet hele dagen med noe som nesten ble en 4 timers lang middag med grilling og kaker til dessert. Det var en skikkelig koselig dag. Med mye latter og glede.

På lørdag så sto jo melodi grand prix på planen. Noe det sikkert gjorde for mange andre også. Planen min var og ikke være så veldig lenge ute. Men den planen gikk ganske fort i vasken. Trur jeg kom inn døra klokka halv to på natta. Noe som er ekstremt sent for meg som pleier og være i seng rundt klokka ti. Men gud hvor morsomt jeg hadde det. Og ikke minst hvor koselig det var og se alle jentene igjen. Det går liksom for lenge imellom vær gang nå. Men sånn er det jo og bli voksen.

 

Men nå føler jeg meg kjempe klar for denne nye uka med nye muligheter. Jeg prøver hvertfall og starte denne uken på den positive siden.

SELMA

2 Mai hadde jeg vært tante i 1 år. Jeg må virkelig innrømme at og bli tante er en av de beste tingene som har skjedd meg. Fra det øyeblikket da mobilen min ringte og jeg fikk høre at endelig hadde hun kommet var en helt fantastisk følelse. Jeg viste at jeg kom til og elske henne fra før hun ble født, før hun kunne smile, le og krabbe. Fra før hun kunne i det hele tid kunne spre den gleden hun så varmt gjøre.

Familie har alltid vært viktig for meg igjen oppveksten. Så når jeg endelig ble tant til det fantastiske lille menneske ble live mitt enda bedre. Alt av lykke, glede og kjærlighet som fulgte med som jeg ikke var klar over. Som har overrasket meg noe ekstremt er virkelig noe man ikke kan forklare. Det er helt fantastisk de små øyeblikket der man føler at man virkelig knytter et sterkt bånd.

Jeg bare elsker og ha blitt tante. Jeg gleder meg så ekstremt til og se henne bli eldre.

APRIL

Er det bare meg eller gikk april alt for fort? For min del skjedde det så utrolig mye. Det var som en følelsesmessig berg og dalbane. Jeg skjønner ikke hvor dagene ble av egentlig. Jeg følte bare at måneden starta og slutta like fort som den starta.

Jeg hadde en kjempe fin Påske med både hytte tur, ekstra kos hjemme og ikke minst jeg fikk en hel dag med lille Selma. Jeg bare elsker og være med henne. Det var stort sett hva min påske besto av 

Jeg har fått helt dilla på the good fight serien som ligger på HBO. Det er en serie som er utviklet videre fra the good wife. Som handler om advokater. Og ikke minst så starta Game of Thrones igjen noen som gledet meg noe ekstremt. Regner også med at det ikke var bare jeg som gledet meg til det?

Mest leste innlegget denne måneden var – another day, another interview. Jeg var jo på et intervju for en praksisplass som jeg håper jeg får. Men jeg tør liksom ikke og håpe for mye heller. Er så ekstremt rett for og bli skuffet. 

Angående jobb så ble praksisplassen min avsluttet denne måneden. Noe som både gjøre meg stressa men også litt glad. For dette vil gi meg forhåpentligvis muligheter i et annet firma. Så jeg prøver og se det positive i det. Når en dør lukkes så åpner gjerne en annen seg, har jeg hørt.

Osen har din april vært? Jeg håper den var like fin som min var.