MIN SISTE UKE I JUNI

Denne måneden her har jeg virkelig ikke hat fokuset på bloggen eller noe annet en skole egentlig. Det har liksom vært siste innspurt måneden og ting har vær uavklart i forhold til forlenget skole gang eller jobb. Selv om jeg virkelig vil ut i en jobb nå så skjønner jeg og jeg ser jo også behovet for erfaringen de prøver og tilby meg i form av og være i en bedrift. Så jeg får jo bare se hva som skjer i august når den tid kommer. Mens i mellom tiden så for jeg bare nytte sommeren så mye jeg overhodet kan. 

 

Tanke: Denne uken har nesten tanken mine verst den verste fiende jeg har. Nå som jeg er så å si ferdig med skolen og skal på jakt etter jobb kommer sånne standard tanker som: «hva vis ingen vil ansette meg?», «Hva om jeg aldri får jobb?», «Jeg er så ekstremt dårlig i det jeg gjøre». Altså de normale standard tankene som er negative og så klart om seg selv.

 

 Innkjøp: Nintendo Switch og Mario odyssey. Det er noe jeg har hat lyst på de siste to tre årene. Men det blir liksom aldri prioritert egentlig. Eller er vel mer eller mindre at det er noe jeg aldri gidder og prioritere. Men i år så fikk jeg den av manne min.

 

 Tilbakeblikk: Gift i hele 6 år. Det var jo så klart den 28 Juni. Jeg kan innrømme at vi begge hadde glemt det ja. Så vi for feire en annen dag. 

 

Høydepunkt: Litt usikker, men vi fikk besøk i helgen av sviger familien min. Så dro vi på Foldvik.

Foldvik

Foldvik

 

 Serie: Chicago MED på Viaplay. Har klart og komme meg i mellom tre sesonger ganske fort egentlig. 

 

 Mål: At jeg bare skule overleve fram til ferien. Nei da, joda … kanskje litt. 

 

Låt: Det er så mange. Men på toppen ligger jo så klart Ed Sheeran med beautiful People  og Cross Me.

 

Men i sommer skal jeg bruke tid på og bli inspirert, blogge, repetere skole. Bare komme tilbake til kreativiteten igjen, uansett hvor rart det høres ut. Så vis noen har noe de har lyst til og lese om så er det bare og hyle ut eller komme med ider og forslag. 

MIN JUNI

Endelig juni! I fjord på denne tiden hadde jeg akkurat full ført noe som heter Start It, levert første utvikler prosjektet jeg jobbet på. Jeg hadde blitt tante for første gang og jeg bare nøt det at jeg hadde blitt tante til vakre lille Selmis. Vi feiret også at ei venninne skule giftet seg. Jeg hadde også siste time på SSO og var endelig ferdig med den lange reise på sykehuset. Jeg har masse og si om den opplevelsen jeg hadde etter operasjonen min. 

Men det går jeg ihvertfall ikke in på nå. Men er så rart og tenke på hvor annerledes dette året er.  

  1. NDC – Software Developers konferanse. Gleder meg noe så ekstremt. Det blir den første og siste turen med skolen. Men skal bli ekstremt koselig.
  2. En natt i Oslo alene. Det høres ut som noe helt annet. Men dette blir første gang på rundt ti år at jeg skal på tur alene og sove på hotell alene. Bare nyte en stor seng alene.
  3. Jobbe godt og målrettet mot det jeg ønsker dette året og bli mye flinkere til og fordele tiden mine til de tingen jeg må gjøre.
  4. Feire pappa! Som ble 60 år i Mai.
  5. Eller mer jobb intervjuer. Føler liksom at jo flere man går på jo mer demotivert blir jeg. Er vanskelig og holde motivasjonen oppe når man leiter etter praksis plass eller jobb. Og man aldri finer et sted. Enten så har jeg ikke praksis eller så har jeg ikke nokk praksis.
  6. Flere turer. Jeg elsker og være ute. Men er så veldig lite flink til det for jeg har så mye jeg burde ha gjort, og mye jeg vil gjøre. Men jeg må virkelig være bestemt på tiden min. Kanskje starte med 30 minutter om dagen.
  7. Date! Gå på en date ihvertfall. Tenker litt sånn Sverige eller ut å spise middag. Bare fine på noe alene. Sette av mest mulig tid for meg og gubben. Vi har jo også vært gift i seks år i år. Noe som er ganske lenge siden vi giftet oss når vi bare var 23 år.

Gleder meg veldig til og bare kose meg denne måneden selv om skolen ikke er ferdig før 28 Juni. Det er mange fine dager selv om.  

MINE SISTE TO UKER!

 

 

 

 

 

Mine  siste to uker har vårt som en liten prøvelse egentlig. Bare den siste uka har jeg godt rundt med en del mage smerter. Jeg har tidligere blitt operert for gallestein så jeg skal egentlig ikke slite med smerter lenger. Men med min flaks så har jeg tidligere klart og på dra meg nye steiner,  i gallegangene som er i levra. Og en infeksjon i levera er virkelig ikke noe behagelig det heler.

Så jeg var nesten helt sikker her på at det her ble en ny runde med infeksjon og et fint sykehus opphold bare sånn for og toppe det akkurat nå. Snakk om og skremme seg selv opp. Så jeg tok meg en tur til legen. Så lenge jeg ikke har noe feber eller tegn på infeksjon så er det ikke noe farlig og ha små smerter, det er bare ekstremt irriterende og slitsomt. Men dessverre ikke så mye og gjøre noe med.

 

Men nå begynner jeg og lure på om det kanskje var litt mer en reaksjon fra uka før. Vi fikk oss en skikkelig skremsel for og si det mildt. 

 

Jeg var på skolen når mannen mine ringte og sa han hadde intense bryst smerter. Jeg blåste det kanskje litt bort siden jeg vet at jeg han får vondt når han drikker for mye energidrikker. Men når han ringte meg ti minutter etter på og sa han var på vei til legevakta. Da merka jeg at stress nivået gikk fra en toer til langt over ti. Trur aldri jeg har løpt så fort ut av skolen før, og vært i Sandefjord på den korte tiden jeg var.

Etter noen timer på legevakta og en del prøver ble han sendt videre til akuttmottaket på sykehuset for end flere og nye prøver. Og etter eks antall timer og besøk av pappa som aldri dro igjen. Så fikk vi vite at det ikke var hjerteinfarkt i ihvertfall, men at det kunne være angina eller at han har fått en hjerte skade. Så det blir en runde meg utredning etter det jeg skjønte. Men vi fikk en kjempe skremsel den dagen når vi gikk flere timer uten at legene kunne si hva det var, om det var et infarkt eller ikke. Jeg vet ikke hva jeg skule gjort vis noen hadde skjedd.

 

Men nå er jeg veldig klar for denne nye ukene som har kommet. For min del starter den ikke onkelig før i morgen tidlig. Så de neste timene skal nytes på høyt nivå med litt jobb og gaming. Ha en fin mandags kveld!