RESTEN AV MITT 2019

Hva vil jeg oppnå?

Hva vil jeg gjøre?

Hvordan vil jeg at live mitt skal se ut som i 2020.

Nå er det 6 måneder igjen av året. Og vet dere hva, man kan forandre året sitt så mye vis man virkelig ønsker og jobber for det. jeg har ikke tenkt og gi opp på de tingene jeg ønsket for dette året. Så nå starter slutten av 2019, og jeg gleder meg til og se hva jeg får til i løpet av det siste halv året.

👩🏼‍💻 Fullføre #100daysofcoding.

Noe som er både morsomt og ikke minst ekstremt læringsrikt. Jeg prøvde å starte med dette i sommer. Men det ble bed fem dager så dro vi på ferie. Så det var ikke så veldig lurt akkurat da. Men nå som hverdagen er tilbake så kan jeg endelig få ut fingeren og starte onkelig på det. Lurte på om jeg skule lage en spalt på bloggen om det.

 

💻 En mer IT eller utvikler blogg.

Jeg har et litt ønske og kanskje starte med en dag i uken så skriver jeg om enten it eller utvikling.

 

🏃🏼‍♀️ Gå ned rundt 10 – 20kg før 2019 er ferdig.

Jeg skal være helt ærlig at jeg har lagt på meg litt. Jeg tar det ikke tungt at jeg har gjort det. For det er helt normalt etter en slankeoperasjon selv om man ikke skule trudd det. Og mange tenker jaja det var bortkasta. Men det er det faktisk ikke. Jeg skal ned de kiloene jeg har lagt på meg, pluss litt mer.

 

👑 Enten få meg en jobb eller en praksis plass.

Dette er jo hovedmålet mitt for resten av dette året. Jeg ønsker så sterkt en jobb nå innenfor utvikling, helst front end. Men jeg vet at jeg må smøre meg med tålmodighet og bare være positiv og kose meg med at jeg kan jobbe med egne fram til det.

 

Noen andre som har noen spesielle planer for resten av 2019?

Eller er det noe spesielt dere vil lese om på bloggen min?

STAVERNFESTIVALEN 2019

God Søndag!
Håper alle har hat en fin helg og en fin juli så langt. Dette her er en av yndlings ukene mine i løpet av året for det er nemlig Stavern festivalen. Selv om jeg har verdens største vannblemme under foten og er veldig solbrent så var de tre dagene kjempe bra og absolutt vært det for det er jo bra musikk, veldig god mat og ikke minst ekstremt godt selskap. Noen ganger er det deilig og bare slappe av i solen med venner og mannen mens et bra band spiller.

Litt usikker på hva jeg egentlig så fram til i forhold til artister. Men jeg blir stadig overraska over dem jeg ikke vil se. Som jeg hadde ikke store forventninger til Dagny, men hun overraska veldig. Også har man jo Ruben, Matoma, Tinie Tempah, Swedish House Mafia og veldig mange andre.

Litt usikker på om vi skal igjen neste år. Men kjenner jeg oss rett så blir det vel til at vi reiser hvertfall en dag.

Vel nå skal jeg i gang med og vaske klær og pakke for neste tur som er Kristiansand med familien min. Litt sommer på sørlandet skader ingen.

Flere som har noen spennende planer for resten av juli?

NYTT PÅ KONTORET

Reklame |

Min gamle oppsettet for å jobbe er ikke akkurat det mest ryddige og mest motiverende plassen og jobbe på egentlig. Men i dag kom edelig stativet jeg har ventet på når det kommer til macen min. Og jeg må si at det nye arbeids oppsettet er så mye bedre enn det gamle rottereiret mitt. Vet ihvertfall om en som blir veldig fornøyd når han kommer hjem og ser at det er litt mer ryddig ved arbeids sted vårt.

Apple Macbook  //  Satechi – Mac stativ //  Sandstrøm Bluetooth-tastatur //  Sigma DG linse //  Samsung Curved

Dere er vel litt enige at det ser litt mer motiverende ut og gå og jobbe her nå som det er litt mer ryddig og fint?! Jeg synes ihvertfall at det ser så mye bedre ut enn hva det gjorde.