HAPPY HALLOWEEN ALLE SAMMEN 🍂👻🦸🏼‍♀️

Halloween 2019 sminke

Halloween sminke 2019

Eller som europris sier “happy heroin”. Jeg kan ikke være den eneste som hører dette i reklamen?!

Jeg prøvde meg på en liten sminke test i forhold til en halloween bursdag jeg skal i på lørdag. Ente veldig dårlig i mine øyne. Men nå vet jeg litt mer hva jeg skal kjøpe av sminke eller maling til halloween for den jeg kjøpte var ekstremt dårlig. Så da må jeg ut på en ny jakt etter det. 

Jeg har aldri vært noe glad i å kle meg ut. Men så lenge jeg bare kan sminke meg litt så går det egentlig veldig greit. Og vis jeg kan kle meg i nesten normale klær så er det enda mer greit. Så nå gleder jeg meg faktisk litt til lørdag. 

Håper dere med barn får dere en fin spaser tur i kveld med knask eller knep. Og at vi voksene får en lit annen feiring eventuelt i helgen. 

OPPSKRIFT PÅ PROTEINPANNEKAKER

 

Denne oppskriften her er noe av det letteste egentlig. Fra før har jeg kjørt havregrynet imellom en stavmikser alt. Så det er jo egentlig mel alt. Så det første jeg gjøre er å kjøre cottage cheesen også en runde med stavmikseren slik at det blir en slags masse bare, så blander jeg inn melk og egg, før jeg legger til bakepulveret og havregrynet.

Smelt smøret i stekepannen. Bruk gjerne en spiseskje for å lage pannekakene små i stekepannen. Så lar man de steke i middels varme så de stivner på oversiden før man snur dem. Stek dem på begge sider.

Så serverer man dem med enten litt ekstra cottage cheese, friske bær eller syltetøy kanskje litt banan. Jeg hadde jo så klart ingenting så det ble faktisk litt kanel og sukker. Disse gir en ganske god porsjon proteiner. Jeg spiste tre stykker og regnet ut at det var ca. 13.7 g og rundt 213 kcal tilsammen.

Håper alle har en super onsdag videre. 

HVA JEG HAR DRIVET MED I DET SISTE

 

 

Jeg har tilbrakt litt tid med denne lille reven. Elsker å tilbringe tid med henne. Så forrige uke ble det en hel dag med tante. Vi var på kaffe, i skogen, tilbringe tid med besteforeldre og onkel. Mens vi avsluttet dagen med chips og pølse pluss litt mer lekking. Ho sovna fint i bilen på veien hjem.

Jeg prøver å tilbringe ihvertfall en dag i uken med henne for jeg vil så være den tanta som er der. Som ho kan komme til vis det er noe. Slik mine tanter og onkler har vært for meg siden jeg var liten og fortsatt er der vis jeg trenger det. 

 

 

Jeg har jobbet en del med noen prosjekter som jeg kan bruke til å søke jobber med. Så nå har jeg to prosjekter ferdig, holder på med tredje prosjektet nå. Fått en del hjelp av denne lille fyren når jeg står fast i koden min. Vis du aldri har hørt om rubber duck metoden så burde du enten google det eller så er planen min og komme med et innlegg om det denne uka her. Det er en supe metode egentlig og bruke uansett hva du studerer eller jobber med. Også i andre steder i livet kan det være greit med denne metoden. 

 

 

Vi var også en tur på fjellet nå i oktober. Det er så ekstremt fint der oppe nå med alle høstfargene, kjølig luft, snøen på toppen av fjellet. Det er så fint. Gleder meg så til vi skal oppover igjen til jul. Elsker fjellet på høsten og vinteren. Det er ikke som at vi går på lange lange turer verken til fots eller ski. Men det er vel noe med det og komme seg vekk i perioder som er deilig.

 

Vel så det er litt av det jeg har gjort siden jeg koblet litt av. La fra meg presset med sosiale medier, følge opp en blogg jeg ikke var så interessert i. Tok en pause fra programmering også i to uker for og fine den gleden igjen. Noe som er egentlig litt dumt, men også veldig smart å trekke seg litt vekk fra ting for og koble seg litt om. Da er man mer interessert når man kommer tilbake til det faktisk. Men ja, håper dere har en kjempe fin uke. At dere finer noe som er interessant og gleder dere ❤. 

 

JEG TRENGER DERES HJELP

 

Så i går trengte jeg egentlig bare summe meg etter Oslo turen på tirsdag. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg var så psykisk sliten. Helt på kanten til at jeg følte meg syk. Hele grunnet til at jeg dro til Oslo var for jeg trudde jeg skule på et jobbintervju for en bedrift i nærheten av her jeg bor. Men det føltes som noe helt annet når jeg var ferdig. Men vis det kan føres til en jobb så sier jeg ikke neo til det. 

 

Men nå er jeg klar etter å ha furta i to dager og komme meg tilbake igjen til hverdagen. Så jeg trenger litt hjelp fra dere som kommer dere inn på bloggen min. Jeg er veldig glad i å skrive om teknologi og teste teknologi, programmering er så klart noe jeg elsker og holde på med og det er så klart andre ting innenfor dette feltet som jeg elsker. Så jeg lurte litt på hva kunne dere tenkt dere og lese om eller noe jeg kanskje kunne skrivet om. 

 

Vel håper dere får en fin Torsdag videre. 

FØLELSER RUNDT DET OM OG SKIFTE ETTERNAVN

Josefine og Daniel

 

Så jeg har nå vært sammen med mannen min i snart ti år og vi har vært nesten gift i syv av dem. Men en ting jeg aldri har fått ut fingeren til og gjøre enda er og skiftet etternavn mitt. Noe som kanskje virker litt rart for noen. Men nå lurer jeg veldig på om jeg bare skal få gjort det. Fjerne et etternavn og bytte det ut. 

 

Men nå så føler jeg plutselig at og ta vekk Magnussen er og ta vekk litt av meg selv. Virker kanskje rart det også. Men jeg ble plutselig veldig stresset over det. Men jeg vet at jeg vil beholde Fevang etternavnet mitt. Jeg vil jo gjerne ta etternavnet til mannen min også. For det er jo et etternavn barna våre kommer til og ha til når de en gang kommer. Det er bare veldig rart og nå plutselig skal gjøre det. Og det er ikke for at jeg ikke vil ha mannen min sis etternavn, eller at jeg er usikker på noe. Men er bare noe med og fjerne det som plutselig føles som og fjerne en del av meg selv. Det er så rart og plutselig skal gjøre dette nå. Skule gjort det for seks år siden merker jeg… Note to me, ikke utsett sånne ting. 

 

Hva er deres tanker på og forandre etternavnet deres? Når gjorde dere det?

6 TING I OKTOBER

Nå har høsten endelig kommet onkelig i gang føler jeg. Trærne har skiftet farge, det er kommet fram stearin lys og ikke minst er det inne vær. Jeg kan endelig bare krype under teppe med boka mi eller spille jeg holder på med uten en unnskyldning for at det er fint vær ute. Det er også ikke minst to måneder igjen til desember, jul og et nytt år. Gleder meg alt til slutten av November for da kan jeg ta fram julepynten min. Men her er ihvertfall 6 ting jeg skal gjøre i Oktober. 

 

 

🎁 Kjøpe julegaver

Jeg pleier og starta å kjøpe gaver i september. Men jeg fikk kun kjøpt en så nå skal jeg i gang med og hangle inn litt flere. Jeg vet akkurat hvem jeg skal handle til denne måneden. Jeg vet omtrent hva jeg skal kjøpe også. Elsker og starte tidlig for da slipper jeg unna stresset i Desember. Da kan jeg senke skuldrene litt og nyte desember og jul litt mer. 

 

🚗 Oslo

Plutselig i går så hadde jeg planlagt en Oslo tur med ei kusine av meg. Jeg skal inn der for en grunn som jeg kan fortelle om senere vis alt går slik jeg håper det skal. Men det blir også en kose tur og kvalitets tid. Og ikke minst road trip.

 

🍂 Redigere København bilder

Jeg holder på og lage noen presets i Lighroom nå som jeg kan bruke på både pc og mobilen. Blir et veldig høst tema ihvertfall. 

 

📷 Framkalle noen bilder

Vi har noen bilder på vegene jeg skal få byttet ut og noen ferie bilder jeg gjerne vil ha. Kanskje starte og lage et album av våre ferier. Må bare tenkte litt på det.

 

🏔 Fjellet

Dette gjøre vi vært år siden svingersøsteren min har bursdag denne måneden. Så da pleier vi alltid og reise opp ditt. Elsker turen opp ditt, det fine høst naturen som er på veien oppover.

 

👩‍💻 Søke Jobber

Selv om det ikke går så ekstremt bra akkurat nå skal jeg ikke gi opp på og prøve og få meg drømme jobben som utvikler. Det er nå på tide og se andre steder enn bare finn.no.

 

Håper alle får en fin Oktober.