JULEPYNT SHOPPING

 

 

 

 

I år har jeg virkelig prøvde å gå inn for å bytte ut en del av julepynten på trett her hjemme. Og da ble det så klart i dag en tur til Gjenstand gartneri i Stokke for en liten jule pynt shopping runde. De har så utrolig mye fint der i julesamlingen sin. Ikke at det ble så veldig mye med meg hjem egentlig. Men man kan nesten drømme seg litt bort i alt av julepynt som er der.  Så det ble en liten svane som jeg skal ha her hjemme. Plus en enhjørning kule til tantebarnet mitt. Jeg bare klarte ikke og la vær når jeg så den. Så tenker meg hun blir fornøyd med en rosa enhjørning jule kule til og ha på trett hjemme. Sin helt egen en julekule.

 

Har dere kjøpt noe ny julepynt i år?

 

JULEGAVER TIL EN TEK JENTE

Er du slik som meg som forsatt ikke har alle julegaver i land enda en uke før julaften omtrent. Eller er vel i teorien to, men er en uke igjen før veldig mange går på ferie. Her er noen tips til noen raske julegaver til en tek, gamer eller film nerd jente. Eller bare en jente generelt. 

 

Star Wars T-shirt//HyperX Cloud MIX headset i Rose Gold//Nasa T-shirt//Nasa Kort T-shirt//Azio Retro Compact Keybord//HyperX Alloy Core RGB Tastatur//HTML and CSS Jon Duckett//JavaScript & JQuery av Jon Duckett

 

#1 – Alle som bruker hodetelefoner eller plugger setter pris på et som er bra. Og etter erfaring og mange prøver på heandset har jeg altså havnet på dette fra HyperX Cloud MIX i Rose Gold så klart.

 

#2 – Når det kommer til et godt tastatur, er jeg litt usikker. Til vanlig bruker jeg et Logitech-tastatur når jeg bruker den bærbare PC-en min. Mens når jeg gamer og jobber på den stasjonære bruker jeg et HyperX tastatur. Men akkurat nå sikler jeg veldig på HyperX Alloy Core RGB tastaturet og dette retro tastaturet fra Azio. Men det er ekstremt vanskelig å velge. Det eneste jeg er hundre prosent sikker på er at jeg gjerne vil ha et som er mekanisk selv om jeg har hatet det ganske lenge egentlig. Men begynner og ha mer og mer lyst på det.

 

#3 – HTML & CSS og JavaScript & JQuery bøkene til Jon Duckett er de programmerings brøkene jeg virkelig har brukt mer og mer. De er ganske godt forklart. Så vis du tenker og gi noen programmerings bøker hadde jeg virkelig vurdert disse to bøkene. Dette er disse de fleste som programmerer frontend sverger til. 

 

#4 – Noe annet veldig mange innen tek setter pris på er t-shorter som er litt “nerdete”. Jeg har sett fler og fler som kommer. Men akkurat nå fant jeg disse tre fra HM som falt mest i smak hos meg. Men det er så klart hundre andre jeg kunne vist dere. Her er det bare lommeboka som stopper for man får aldri nokk tek t-shorter.

 

Et sånn ekstra tips så er det og gi et abonnement på et godt programmerings kurs noe alltid vi innen tek setter pris på. Vis noen du kjenner noen som er interessert i programmering så er det alltid små kurs der ute. Eller abonnement som ikke koster shorta som kan være en god ide. Akkurat nå er jeg veldig glad i CodeAcademy som er veldig bra. Men du har også 1000 vis av kurser på Udemy som er bra. Her er det bare å ta seg noen google søk.

 

Håper dette hjelper litt i forhold til gaver til jenter innen tek. Er det noe spesielt du ønsker deg til jul?

 

IT’S HIS BIRTHDAY

 

På fredag ble mannen her i hus endelig 30 år, de o så store 30. Så på søndag ble det litt servering av lasagne og noen kaker, både oreokake og bløtkake med noen fotballspillere på. Så etter en to lange uker med mye jobb for ham og mye tid alene for meg var det deilig med en lang, avslappende helg med litt besøk.

 

Nå er det bare tre måneder igjen til det er min tur dessverre. Eller kanskje ikke. Jeg føler at 20 årene er veldig slik at man prøver seg fram i livet. Mens 30 årene er da ting på en måte faller litt mer på plass i forhold til jobb eller hva man ihvertfall vil gjøre med livet.

 

Men jeg håper at alle får en fin uke og at dere prøver og kose dere litt i denne før jul tiden. 

 

ENDELIG DESEMBER

. . . Gjett hvilken måned det er. Det er endelig desember. Siste måneden dette året her. Noe som gjøre meg både veldig nervøs, men også ekstremt glad egentlig. Jeg har egentlig ikke vært så veldig glad i jul, men de siste årene har jul virkelig vokst på meg.  

 

 

Så hva skal jeg egentlig gjøre i desember.

 

#1  Vi skal prøve og få til at Selma skal overnatte her siden vi gjorde det i fjord så må vi gjøre det igjen i år. Prøve og ha det som en tradisjon i julen.

#2  Nå i desember så kommer frozen 2 og jeg er så ekstremt gira at jeg har hørt imellom soundtracket flere ganger nå. Allerede sikret meg kino date og greier. Gleder meg så ekstremt for elsket den første som kom. Så trur det skal mye til at den andre skal skuffe egentlig.

#3  Star Wars. Siste filmen i en lang rekke av ti filmer kommer nå til en slutt. Eller ihvertfall Skywalker sagaen. Noe jeg faktisk tar bitte litt tungt for jeg liker faktisk ganske godt alt med Star Wars. 

#4  Snø og frost på morgenene. Det er så fint med snø og frost på trærne på morgen. Det gir ihvertfall meg ekstremt mye juleglede.

#5  Vi skal også så klart feire at mannen i hus blir 30 om rundt en ukes tid bare. Han kunne ikke gruet seg mer, mens jeg kunne ikke gledet meg mer. Elsker og ferie bursdagen hans.

#6  Jeg gleder meg til julen som i år blir tilbringe til fjells. Men vi vender nesen vår oppover alt 21 desember. Litt usikker på når vi kommer hjem. Men vi tar det alt som en nå kan vi senke skuldrene våre helt.

#7  Kjøpe ferdig julegaver og pakke dem inn i fint julepapir. Jeg har faktisk ikke så veldig mange pakker igjen. Kun to faktisk så det er ille så halvveis dårlig før slutten av desember.

#8  Pynte leiligheten fint og ferdig. Pleier å gjøre det black week. Men ble litt tregt i år siden jeg lå syk den uken her.

🎅🏼 🤶🏼

 

 

Har dere noen spesielle planer for desember? Som en ferie, eller bare noe veldig fint og spesielt dere ser fram til? Kanskje en tradisjon deg og din familie har.