HVORDAN LASTE OPP BILDE PÅ INSTAGRAM UTEN MOBILEN

# 1 – Åpne Chrome og gå til isntagram.com og logg inn.

# 2 – Høyreklikk på rediger profil og trykk på inspiser. Da vil det pope opp et utvikler vindu der man kan se en del kode.

 

# 3 – Oppe i høyere side er det lite bilde av et nettbrett og mobil. Trykk på dette. Da vil nettleseren din vise side på en litt annen måte. Der kan du velge for eksempel iPhone X og siden vil vises som en mobil. Trykk der etter F5 for og reload siden.

 

# 4 – Nederst da ser du alle de vanlige ikonene som du har på mobilen.

# 5 – Trykk på + tegnet. Velg et bilde fra mappene dine på pc-en. Rediger bilder og legg til tekst og hva annet du vil legge til.

# 6 – Trykk del. Så er bilde ditt delt på Instagram.

 


 

Jeg ble veldig overaska over at dette gikk. Dette vil gjøre det så enklere og dele bilder som ligger på pc-en. Hva tenker dere? en bra hack eller ikke? 

100 DAYS OF CODE CALLENGE!

 

For og kikk starte meg selv igjen med programmering tenkte jeg og kaste meg på 100 days of coding utfordringa. Den er jo veldig lett egentlig. 

 

  • Kode minst en time om dagen de neste 100 dagene
  • Tweet, instagram eller blogg om det med #100DaysOfCoding

 

Så enkelt er det og gjøre denne utfordringa. Det er jo en super måte og komme i gang med noe igjen og lære noe nytt for eksempel. For meg blir det og få ferdig to prosjekter pluss og starte på et nytt et. Gleder meg til og komme skikkelig i gang. Har alt starta i dag med JWT altså Json Web Token. Er noe dritt, men det er så morsomt og lære seg og legge det inn i eksisterende prosjekter. 

Så tenkte og oppdatere blogg en dag i uken med hva jeg jobber. Da MÅ man liksom gjøre det på en måte. Man setter seg selve litt ansvarlig til og gjøre det. Så en time om dagen. 

 

{ Noen flere som har slike utfordringer i gang for 2020 ? }

 

MINE TOP 9 FRA 2019

Siden en av tingen jeg er veldig glad i og gjøre er og ta bilder tenkte jeg at her kommer det et top ni fra instagram for 2019.  I fjord gjorde jeg noen få ting som jeg er så glad for nå at jeg tok meg tid til. Som eksempel krysse av hundeslede tur på lista mi over ting jeg vil gjøre. Jeg brukte også en god del tid på programmering. Noe jeg er glad for jeg la ned tid til for det er en av tingene jeg virkelig liker og holde på med.

HELLO 2020

 

God Nyttår alle sammen. Håper den første uka ikke er alt for tung. Det var så deilig og bare la alt ligge. Ikke noe programmering (nesten), ikke noe instagram uten om noe av det jeg absolutt ville og ikke noe blogg. Jeg har aldri vært noe flink til og oppdatere disse tingene. Har alltid gjort det når jeg har følt for det uansett. Men man trengte egentlig bare og la ting være. Men nå er ihvertfall julen pakket vekk og hverdagen er sånn nesten tilbake til vanlig. Litt kjedelig ihvertfall siden jeg går inn i dette nye året arbeidsledig. Noe som jeg føler som en nederlag og faktisk tar ganske tungt. For jeg trudde at innen nå ville jeg ha en jobb. Men sånn ble det ikke. Men jeg håper ihvertfall at i løpet av dette året så vil jeg få meg en jobb. For jeg kjeder meg alt for mye med og være hjemme selv om jeg prøver og jobbe ganske mye med programmering når jeg kan og vil. 

 

Men dere, hva er det dere gleder dere alle mest til dette året? Noen spesielle planer eller ønsker for dette året?