HELGE TUR TIL OSLO

I fjord en gang, husker ikke akkurat når, så fikk jeg i gave fra mannen billetter til Halsey konserten som var fredag forrige uke. Jeg har vært en skikkelig fan av musikken hennes lenge. Men forrige uke så overrasket mannen min meg med overnatting på The Hub i Oslo. Gud for et fint hotell. Vi pleier storsett og bare sove på det samme hotell når vi er i Oslo. Men nå trur jeg vi kommer til å bytte hvilket hotell vi sover på. 

Jeg har alltid sånn standard steder jeg må innom. Som Monki, HM home og denne gangen måte jeg innom en party butikk for og kjøpe litt små ting til jeg blir 30 neste måned. Vi pleier også alltid og være innom Egon for og spise. Men denne gangen stakk vi innom T.G.I Friday etter konserten og fy hvor god mat de hadde der. Alltid når vi har tenkt og prøve det så er det kø ut døra så vi pleier og droppe det. Men denne gangen så var det plass. 

Men over til konserten vi var på. Jeg kommer garantert til og reise en gang til vis hun kommer til Norge igjen. For dette var en av de bedre konserten jeg har vært på de siste årene. Setlisten å alt var kjempe bra. Derfor har jeg også laget en egen spille liste med setlist fra konserten på fredag. Den ligger her viser dere er interessert. 

 

Resten av helgen gikk til å feire bursdagen til lille bror og en veldig koselig jente kveld.

 

Vel håper dere alle har en fin mandag og en fin uke. 

 

6 TIPS TIL FORBEREDELSE TIL ET JOBB INTERVJUE

 

Kvelden før jeg skal på intervjue prøver jeg alltid og sette av litt tid til og undersøke firmaet jeg skal på intervjue til. Fine ut litt mer av hva de gjøre og hva de jobber med. Eventuelt prøver jeg og fine et bilde av den personen jeg skal prate med så jeg har et ansikt og plassere med navnet til den aktuelle personen. Da er det litt mindre skremmende synes jeg, men ja.

 

 

Tips # 1 – cyberstalking av bedriften du skal møte med. 

Tips # 2 – Prøve og gjøre litt oppfriskning i hva du burde kunne for og få jobben. Litt hva de er på jakt etter. 

Tips # 3 – Bruke litt tid på og koble av. Sett deg ned med en tv serie eller gå en tur.

Tips # 4 – Se over papirene dine. Ha en liten oppfriskning i hva du faktisk skrive i CV og søknaden din. For som meg så har du sikkert sendt ut litt mange cv og søknader alt.

Tips # 5 – Fin fram antrekket. Tenk litt på hva slags jobb du er på jakt etter. Se litt på bilder fra cyberstalking din for og se hva bedriften forventer av osen du skal kle deg. Jeg kler meg veldig forskjellige fra intervjue til intervjue. Litt hva bedriften viser ut til folk er faktisk noe og tenke på. 

Tips # 6 – Finn ut av hvor bedriften ligger vis ikke du er veldig kjent. 

 

Jeg har sikkert mange flere tips så klart. Men er det er liksom disse fem jeg alltid gjøre før jeg skal på intervjue. Har du kanskje noe tips til hvordan du forbereder deg. 

 

MINE FIRE NYE BOK ØNSKER

Reklame | Tanum.no

 

Middag for 25kr//Fattig Student

Grunnen til at jeg ønsker meg disse bøkene er at jeg trenger litt mer inspo til matlaging nå. For jeg er rett og slett mat lei. Og jeg er lei alle pengene som går til mat så vis jeg kan få inspo til bra og billigere mat. 

Middag for 25kr – Mat som er laget med få og lette ingredienser som man blir inspirert av og lage mat. 

Fattig Student – Jeg trur denne er den boken jeg ønsker meg mest akkurat nå. Jeg følger @fattig.student på instagram og den maten hun lager ser så ekstremt godt ut. 

 

Snaponomi//Pengesnakk

 

Hvem liker og spare penger? eller ha penger på konto? Jeg følger @pengesnakk på instagram også. Jeg blir inspirert til å starte og spare mer penger. Også det og se på muligheten til og tjene mer penger. 

Snaponomi – En guid til og få bedre råd til det man vil. 

Pengesnakk – Dette er altså hemmeligheten bak lykkelig økonomi. 

 

Så hva tenker dere? Har dere noen bøker dere ønsker dere? 

 

FEM TING JEG SKAL GJØRE I FEBRUAR

 

 

Håper alle har hat en fin uke så langt. Mine har vært en del av klaringer jeg har trengt og ikke minst en mail jeg har ventet så lenge på. Gleder meg bare til og se hva som skjer framover. Krysser fingrene for at det snart skal gå litt min vei når det kommer til tiden framover. 

 

Oslo !  – Trenger jeg og si mer liksom. Vi skal på konsert for og se Halsey. Gleder meg noe ekstremt til dette.

 

Jobb søking – Føler dette er et mål for vær eneste måned. Men hva skal man si. Måle mitt vær måned er jo og få meg en jobb.

 

Får ferdig ihvertfall et prosjekt – Nå har jeg to prosjekter, pluss et jeg gjerne skule ha gjort eller som er en ide. Men jeg SKAL i hvert fall få ferdig et av disse tre. Bare fine ut hvem jeg skal legge mest vekt på.

 

Foto ! – det er så lenge siden jeg virkelig har dukket ned i fotografering og redigering at jeg føler jeg virkelig trenger det. Savner så ekstremt og holder på med det. Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det på en stund. Men noen ganger så blir det bare sånn.

 

30år – neste måneder blir jeg altså 30 år. Så jeg skal planlegge bursdagen min tenkte jeg. Blir ikke noe store greier. Akkurat de nærmeste. Men betyr ikke at jeg ikke kan gjøre noe ut av det for det om.

 

Tid med jentene – Dette gleder jeg meg til. Det er både en bursdag og nyttårs bord. Gleder meg kjempemasse. Elsker og tilbringe tid med venninnene mine. 

 

Noe spesielt dere har tenkt og gjøre denne måneden?

BURGLAR

 

I helgen testet vi ut det nye spisestedet i Larvik. Altså var det ikke for den lange vente tiden så hadde virkelig blitt imponert over det. Men vi venta over 30 minutter før vi i det hele tatt fikk et bord. Og det var ikke for at det var mye folk, men mer for at de er ganske ny åpent og at de kanskje ikke har så mye rutiner enda. Pluss at de er nok ikke nok ansatte enda heler. Men sånn helheten av hele stedet er virkelig supert. Maten var god, og de ansatte var veldig koselige. Så alt i alt er dette et sted jeg anbefaler veldig og teste ut vis man er i Larvik området. 

Ha en fin dag videre!