EN LITT ANNERLEDES DATE NIGHT

Siden vi nå ikke kan reise på date night ute noe sted så hvorfor ikke ha en date night hjemme i stede? Man kan jo gjøre akkurat det samme hjemme som andre steder.  

 

Vi fant ut at vi skule bestille mat fra Burglar. Det er en resturan som åpna i januar hvis ikke jeg husker helt feil. Så for så ikke så lenge siden så åpne dem igjen siden de holde stengt grunnet koronaene.

 

 

Vi fikk endelig sett Bloodshot som jeg har så har kjempe lyst til og se veldig lenge når. Den var ikke sånn jeg trodde den var. Den overrasket veldig med sine små twister her og der.  

 

Det ble også to live konserten. Den ene var Travis Scott på fortnight. Så litt senere på natt så ble det Post Malone sis Nervana tribute konsert som gikk live på youtube. Det har faktisk vær en del konserter som har blitt streamt både på youtube, facebook og andre steder. Så vis man bare følger litt med så er det stadig et eller annet. Og vis du vil se Post Malone sis nirvana konsert så ligger den her

 

 

Det er ikke alltid en date night være ute for at den skal være koselig. Den kan være like koselig inne som ute så lenge man gjøre noe sammen eller ting man liker og gjøre sammen hjemme.

Har du noe tips til hjemme date nå i disse tider?   

 

SISTE 5 UKENE I KARANTENE

Denne mars og april månedene har absolutt vært noe for seg selv, er dere ikke enige? Selv om vi ikke fikk dratt på fjellet, ikke fikk dratt på noe ferie, feiret bursdager eller kunne nyte en gåtur i påske Stavern, har jeg like vel prøvde å gjøre det beste ut av denne tiden som vi har vært inn akkurat nå. Vi var på påske middag hos mamma og pappa, hadde en liten dugnad hos mormor i sola, middag hos noen venner og Skype-jente-kveld. Men en ting som har virkelig vært vanskelig synes jeg akkurat nå har vært og holde seg kreativ og motivert. Men jeg har prøvde å gjøre forskjellige ting for og holde meg igang.

 

 

💻 En av tingene er gaming. Det ble investering i et nytt spill som heter anno 2205 som er veldig Sim City vis dere har spilt det.

 

🎬 Altså en ting som absolutt har blitt gjort er og se på tv serier. Jeg har fått sett ferdig Tiger King. Jeg synes ikke denne er noe bra, men det var noe med den som gjorde at jeg bare måte se den. Den var så ekstremt kaotisk, men like vel så bare måte jeg se den ferdig. Også har jeg så klart fulgt med på Westworld. Hva synes dere om de to serien? Noe spesielt dere følger med på?

 

 

👩🏻‍💻 Det har også blitt brukt litt tid på å lære seg noe nytt. Jeg har satt meg veldig inn i JavaScript rammeverket Vue.js. Mens jeg har også, prøvde å skjønne meg mer på CSS animasjoner. Jeg har ikke gjort dette vær dag for og si det sånn. For det har vært vanskelig og fine motivasjon til dette når alt på en måte har stoppa opp. Men når motivasjonen har slått til så har virkelig jobba på og prøvde og oppdater GitHuben min.

 

 

🎂 Jeg har også fått bakka litt. Det har vært alt fra bursdags kaker, til vafler og boller. Noen av tingen har vært veldig enkelt med Toro poser. Mens noe har vært helt fra bunden av. Neste jeg skal gjøre nå er og teste ut lyse Brownies.

 

Hva tenker dere om tingen framover? Hva har dere brukt karantene ukene til?

 

STAY HOME AND SKILL UP

Hei alle sammen. Håper påsken går greit så langt selv om det blir en litt annen påske i år. Min har selv starta veldig rolig. Dette er ikke et sponset innlegg ville bare tips dere om en fin måte og lære seg noe nytt.

Men jeg tenkte jeg skule tipse dere til en veldig fin side for å lære seg programmering vis dere er interesserte i og lære litt. akkurat nå kjører min yndlings lære plattform Pluralsight #FREEApril.

 

 

Free april er altså at man får et abonnement for resten av denne måneden. Et år koster egentlig 300kr. Du kan forbedre nivået på programmeringen din eller bare lære deg noe nytt helt gratis hjemme. Du kan også lære deg forskjellige Adobe programmer som Photoshop og illustrator. På denne siden kan du lære deg utrolig mye nytt vis du vil.

Så siden det nå er påske og man har litt fri hvorfor ikke bli bedre innen for noe eller lære seg noe nytt… helt gratis ut hele denne måneden.