PÅ MIN ØNSKELISTE AKKURAT NÅ

Reklame | Adlibris, CDON

 

På ønskelista nå før sommeren eller ting som jeg kanskje skal vurdere og investere i nå i sommeren er rett rundt hjørnet. 

 

Kennedy Earrings Crystal//Oseberg Mechanical Gaming Keyboard//Polar Ignite//Computer science and coding in one big notebook//Math in on big notebook//Science in on big notebook

Polar Ignite
Jeg har hat flere klokker for aktivitet som Fitbit Versa. Akkurat nå har jeg Samsung sis galaxy watch. Men den jeg har vært mest fornøyd med er Polar M400. Selv om det er pulsbelte så er det denne jeg føler at jeg har fått mest ut av. Så nå står pilar ignite på ønskelista etter og har prøvde noen forskjellige.

 

One Big Fat Notebook

Everything You Need to Ace Computer Science and Coding, Everything You Need to Ace Math og Everything You Need to Ace Science. Disse bøkene har jeg sett en del på nette nå og virker ganske greie og enkle måter og lære seg både science og koding, matte og vanlig science. Trur disse snart blir bestilt hjem. 

 

Oseberg Mechanical Gaming Keyboard

Dette tastaturet er fra l33t gaming som selges på obs av alle steder. Det virker som et av de mer bedre tastaturene. Jeg har alt et hyperX tastatur. Men en ting jeg har funnet ut er at man aldri få nok tastaturer.

 

Lily and Rose øredobber

Jeg lurer på hvor mange jeg har fra dette merke nå. Men trur jeg er på rundt fem stykker. Synes de har så utrolig mange fine, og ikke minst god kvalitet heler. Så enda et par hadde ikke gjort noe.

 

En annen ting som også står på lista, er faktisk en ny stasjonær pc. Men det er mer et prosjekt for å bygge en. Så for å se hvordan det blir når jeg har funnet ut av hvilke komponenter jeg vil ha i den. 

 

Noe spesielt dere ønsker dere nå som sommeren kommer?

 

ENDA ET JOBBINTERVJU

 

De siste dagene etter 17 mai har jeg brukt mesteparten av tiden min på å oppfriske på diverse ting innenfor programmering for et jobb intervju. Før intervjuet satt jeg med følelsen at jeg absolutt ikke kunne nok, at den testen de skule ha med meg kom til å gå rett vest veldig fort. Men jeg viste med meg selv at jeg burde gi det en sjanse før jeg kaster meg inn i angsten rundt alt dette med intervju og tester.

Jeg tror det verste og tyngste med og søke jobber som web utvikler eller frontend utvikler er alle testene man må imellom både her og der. Enten må man lage noe, eller ta en slags spørre test eller svare på en del spørsmål man har null ide på hvordan man løser og man er jo ikke litt stressa under slike intervjuet. Så det er ekstremt vanskelig og holde hodet kaldt under disse intervjuene.

Så jeg bestemte meg og faktisk fokusere på hva jeg skule etter intervjuet og ikke selve intervjuet. Vet ikke om det er så lurt, men det er det som funket i går kveld, og det som pleier og funke.

 

Men nå etter intervjuet så skjønner jeg ikke hva jeg bekymret egentlig for. Det var tre veldig koselige mannfolk og testen var ja vanskelig, men det var ting jeg faktisk kunne. Jeg klarte og svare på det meste og forklare de jeg ikke kunne. Så nå tenker jeg at dette var en erfaring rikere og at det kommer til og gå som det går. Så nå er fokuset igjen og lære meg mer innen web og frontend utvikling.

 

Men jeg kan virkelig ikke si dette nok… jeg virkelig elsker yrke mitt.

 

Bare en sånn lite ting. Flere enn meg som irriterer seg over denne nye reklame greia på blogg.no innleggene ser jo ikke ut med reklame her og reklame der. Vurdere sterkt og bytte plattform. Flere en bare meg som er sånn?? 

EN LITT ANNEN 17 MAI …

Er dere klare? For nå er det vist 17 mai rett rundt hjørnet og i år så blir det ikke som alle andre feiringer. Denne kommer til å bli helt annerledes enn hva vi er vant med. Men ganske denne feiringen vil være en måte for oss og ta en pause fra alt som skjer om dagen. En dag og huske at vi er ganske heldige som bor i Norge.  

Men hva er deres planer for denne dagen?

 

 

Mine planer er og reise å feire med familien min. Litt grilling og kaker. Kanskje et forsøk på og fine noen iser til mini. Det er så rart å tenke på at de siste to årene har mai måned vært rundt dette lille menneske som plutselig ikke er så veldig liten lenger. Plutselig har disse feiringene begynt å bli om noe helt annet. 

 

 

Det skal bli veldig spennene hvordan denne feiringen blir i år. Kanskje den kommer til å bli bedre enn de andre. At alt av press vi føler rundt denne dagen og kanskje alle forventninger blir skrud veldig ned så vi faktisk kan slappe av og ikke stresse? er bare en tanke. 

 

Håper alle får en fin dag og en fin feiring. 

.