MIN JUNI

Hei alle sammen

Er det flere enn meg som har følt at juni måned gikk litt for fort? Jeg måte snu meg ganske fort rund i slutten mai og har måte nedprioriterte det aller meste i livet mitt. Alt fra venner, familie og annet. Dette var for 27 Mai fikk jeg et tilbud om å være vikar som webutvikler i hele juni og juli for et reklamehus i Porsgrunn.

Så nå har jeg jobbet tre uker 100 prosent og er på mine andre uker med 50 prosent jobb.

 

 

Jeg er veldig glad for at jeg sa ja til den jobben for det er et fantastisk sted og være ny på. Selv om jeg blir litt små stressa for det er mye nytt å sette seg inn i så føler jeg at jeg bidrar med noe.
Når jeg starter i nye jobber så må jeg ned prioritere alt annet slik at jeg vet jeg klarer og balansere alt. Hørs kanskje rart ut, men det har noe med at når man har vært arbeidsledig lenge så er det tungt og kommer tilbake i jobb. Balansen for meg har vært veldig vanskelig noen ganger. Så denne gangen gikk jeg inn for og prioritere jobb framfor alt annet.

 

Men sånn ellers den måneden her har det ikke skjedd mye var ut med noen venninner, hos foreldrene mine, bursdag, avslapping ved bassengkanten, en del is. Også har jeg så klart fått til og bli skikkelig solbrent. Så ille at jeg måte ta smertestillende for og klare og sove. Så ganske ille. Veldig desperat her et lite øyeblikk.

MEN hvordan har deres juni vært? Varm og god håper jeg?