NYTT SERIE TIPS: CURSED

 

🏹 God helg alle sammen  🧙🏻‍♀️

 

 

Jeg tenkte jeg skule komme med en liten serie tips til dere. Sikkert en serie mange har fått med seg. Ikke minst alle de negative omtalene som har kommet om denne serien med dårlige skuespillere, historie, de har rett og slett bare rakka ned på alt. Og jeg føler at det er så urettferdig negative omtale. For denne burde ses.  

 

 

Jeg likte denne serien så utrolig mye. Serien er basert på boken Cursed. De fleste av oss har hørt om King Arthur. Men hva vis sverdet til King Arthur, excalibure(Sword of power) heler valgte en dronning? Denne serien er bygget på legenden eller historien om The lady of the lake, Nimue. 

Altså historie junkien min gikk bare helt berserk av denne serien. Selv om jeg følte at filmingen av serien kunne vær så mye bedre og de kunne droppa litt animerte overganger. Elsker jeg virkelig denne serien og gleder meg alt til sesong 2 kommer på netflix. Og jeg likte veldig godt Gustaf Skarsgård, elsket han i vikings der han spilte Floki. Og han skuffa ikke som Merlin heler. 

 

Noen flere som har sett denne serien? Hva tenker dere yey or ney? 👸🏻

 

DEN FØRSTE UKEN MED SOMMERFERIE SÅ LANGT

Håper dere alle har en fine ferie eller en fin uke tilbake på jobb igjen. For min del gikk den førte uken med ferie litt for fort egentlig. Selv om jeg prøvde og ta det mye med ro så blir jeg veldig fort rastløs egentlig og da må man jo bare fine på noen ting. Så noen ting fikk jeg gjort alt først uken.  

 

Hele ferien starta med at jeg fikk litt rydde mani her hjemme. Jeg fikk også oppgradert jobb og gaming setupen her hjemme med et head sett stativ. Du kan se onkelig hvordan det ble her! Så nå kan det games og jobbes en god del hjemme i et litt mer ryddig område. Selv om rommet i seg selv er ekstremt rotete akkurat nå. Så er ihvertfall pulten ryddigere. Spørsmålet nå er bare hvor lenge forblir det ryddig. 

 

Men gaming har jeg alltid tid føler jeg. Må jo ikke bli uendelig med timer. Men en time her og en time her så får man da spilt litt. 

 

Sommer 2020 Kiel

 

Vi var også i Kiel med et venner par første helgen. Som veldig mange andre steder nå så er det jo covid restriksjoner og for å være ærlig så var det en bedre tur nå med de restriksjonene enn når det ikke har vært det. Det var mindre folk, man hadde bedre tid, slapp lange køer av og på båten og til restauranter.

 

Før 15 juli var det ikke lov til og gå i land heler. Men nå kunne vi vis vi hadde masker på. For oss som ikke har måte bruke det her hjemme så var det jo litt rart og gå rundt med. Men det gjorde ikke noe heler for og være ærlig. Følte meg litt dum, men tenker litt at man gjøre det man må. Planen var og ikke gå i land uansett når vi bestilte for to måneder siden. Men så åpnet det for det så da ble tanken at vi prøvde og se hvordan det var. Og for og være ærlig det var helt greit, veldig varmt og det ble en veldig kort tur. 

 

Sommer 2020

En av tingene jeg også ville var og være en del med tantebarnet mitt. Noe vi så klart fikk tid til den første uka. 

Så nå er andre og siste uken med ferie godt i gang. Så vi for se hva vi får til denne uka her. Har alt en del planer og har alt vært litt mer med tantebarnet mitt. Gleder meg til og bare ta det enda mer med ro, game og kanskje ta noen bilturer til litt andre steder i nærheten. 

 

Håper dere har en fin ferie videre. 

 

JOBB OG GAMING SETUP – OPPDATERING

HyperX Clou//Corsair Gaming ST100 RGB Headsetstativ//Aoc gaming skjerm//Svive Gamingstole

 

Endelig nå som vi har litt ferie så fikk jeg ryddet både der jeg sitter og jobb hjemme og gaming setupen vår. Noe som var ekstremt på tide da alt bare hadde samlet seg opp der av alt mulig ting. Så etter en liten time med rydding og en vaskeklut for og tørke en del støv som ble det faktisk ganske bra.

Jobb setupen min er egentlig bare en skjerm og så klart en mus og et tastatur som er pakka litt vekk siden det ikke har blitt noe jobbing hjemme på lenge. Men nå ser det ihvertfall litt mer innbydende og koble jobb pcen eller laptopen min til for og gjøre noen små ting.

 

HyperX Alloy//Acer – Predator gamingskjerm//Glorious Gaming//Svive RGB Musematte

 

Gaming setupen vår der i mot har vært litt mer mannen sis prosjekt (trur han). Men jeg ser jo at vi kunne sikkert vært litt flinkere med kabling av matta, mus og tastatur rundt gaming pc-en for føler noen ganger at det er leddinger over alt. Men sånn er det noen ganger. Man kan ikke alltid få det som mann ønsker har jeg skjønt.

 

Dette er altså da det nyeste innkjøpet. Heandset stativ fra corsair. Var så lei av og alltid måte pakke vet mitt heandset etter jeg hadde brukt det. Og siden jeg bruker mitt vær dag nesten så fant jeg ut at jeg kjøper en slik en.

 

Så nå er det bare resten av rommet som må ryddes. Så trur jeg det blir veldig bra her inn. Har du noe jobb eller gaming setups som du er litt stolt av?

 

PLANER FOR DENNE SOMMEREN

 

Denne uka har egentlig flydd litt fort selv om jeg har null og gjøre på jobb. Noe som har først til at jeg har brukt mye tid på å sette meg inn i nye teknologier eller fresha opp litt opp på det gamle ting. Selv om dagene blir lange så blir den ihvertfall lærerik og det skjer faktisk ganske ofte når det kommer til en karriere innen teknologi. Vis man har nede tid på jobb så kan man bruke tid på selv læring.

 

Men nå er det kun i dag igjen til ferien starter. Jeg vet, akkurat fått meg jobb så blir det to uker med ferie liksom. Hadde jeg hat et valg hadde jeg nokk bare jobba videre med et spennene prosjekt. Men bedriften jeg jobber hos nå stenger i 14 dager. Så da er jeg jo egentlig litt heldig som for fri. Så siden alt dette med at jeg fikk jobb skjede rett før juni så hadde vi ikke planlagt noe som helst i ferien. Kanskje bare at vi skule prøve og få til noen ting i helgene. Men nå har vi to uker vi kan fylle med mye moro eller ting vi liker og gjøre.

 

 

Så planen i sommer er:

 

🌸  Lese ferdig siste boka i Throne of glass serien jeg holder på med. Dette er altså bok 7, Kongdom of Ash. Gleder meg til og få lest denne boken ferdig. Og kan gå videre til Crescent City eller kanskje starte på de to andre seriene som står og venter på meg som jeg har invistert i.

🌸  Starte og lære meg litt React. Dette er et javaScript bibliotek som blir ofte brukt og en del etterspurt. Siden jeg normalt sett jobber med wordpress og php så tenkte jeg at jeg skule prøve og lage noe i React over sommeren som har en sammenheng med dette. Litt sikker på hva, men finner sikkert på noe.

🌸  En ting jeg har hat lyst til veldig lenge er og se The Witcher på netflix om igjen. Jeg vet ikke hvorfor, men vi likte denne serien veldig godt.

🌸  Vi skal så klart på ferie til Kiel i år. Men denne gangen skal vi med et venne par.

🌸  Planen er også å bruke tid med venner og familie så klart.

🌸  Og sist men ikke minst Gaming. Jeg er nokk en av dem som håper på litt rein i ferien for da slipper jeg og ha dårlig samvittighet for at jeg sitter inne og spiller. Så planen er og gjøre ferdig Dragon Age som jeg har nå starta for femte gang. Men denne gang på pc siden vi alltid diskuterer hvem av oss som skal bruke playstation 4. Så fant ut at nå bare starter jeg det på pcen min.

 

Hva planer har du for ferien? Slappe av hjemme eller se litt mer av Norge?