ASSASSIN’S CREED KOMMER TIL

Assassins Creed tv series er endelig annonsert hos Netflix. Det er Ubisofts egene produsenter Jason Altman og Danielle Kreinik som skal være med som executive producers i denne tv serien. De skal altså utvikle flere en bare en serie. Men den første vi være en live action serien og en anime serie.

Etter jeg så denne teaseren og hørte musikken bakk som er Ezio familie sang. Så ble jeg så ekstremt gira på å starte opp igjen med spillene mine. De aller første fra serien.

 

For dere som ikke vet hva Assassins Creed er så er det en av de aller største spillseriene som er der ute, en av verdens mest solgte. Det er rundt 11 spill pluss en del DLC er og en film fra 2016 som har kommet så langt siden 2007.  Det er også en del bøker og tegneserien som også er publisert.

 

Spillene har forskjellige handlinger i forskjellige tidsepoker som gamle Egypt, antikkens Hellas, Italia under renessansen, Engeland under den viktorianske tiden og den amerikanske revolusjonen. Det hele spillet bygger på er The Brotherood of Assassins Creed (Hidden Ones) som over flere tusen år har kjempet mot The Templar Order (Order of the Ancients) i skyggene. Spillet bygger på bruk av en maskin som heter animus som viser genetisk minner fra karakterens forfedre. Det er ofte at the Templar Order prøver på verdens herre døme med og styre menneskenes frie vilje mens assassene prøver og ikke la dette skje.

 

 

Det aller siste spillet kommer nå i år 12 november og har tittelen Assassins Creed Valhall. Dette er basert på vikingenes invasjon av Storbritannia. Du spiller som vikingen Eivor som raider som havner opp i konflikten mellom The Brotherhood of Assassins og The Templar Order. Og ja, for deres som har fulgt med på tv serien Vikings så vil både Sigurd, Ivor og noen andre av Ragnars familie være med i historien.  Og deler av den vil foregå (etter ryktene) i Norge.

 

Jeg er så ekstremt gira akkurat nå.

 

 

STAR WARS MANDAG

 

Vi har akkurat starta og se på The Mandalorien. Jeg elsker alt Star Wars og har vært veldig skuffa lenge nå for at når Disney + kom så lå ikke hele sesongen der. Men nå er ihvertfall alle episodene av sesong 1 og snart kommer sesong 2, altså 30 oktober. Vi har igjen to eller tre episoder så må se resten før den dagen. Flere som er Star Wars fans?

 

Sånn ellers så nyter jeg det og være arbeidsledig. Lei av å søke jobber som ikke kommer noe vei grunnet coronaen. Nå som det blir strengere med nye regler så blir det jo vanskeligere. Men det er da det er lurt og bare forsete med å søke og vis du er innen et fag der du kan lære deg nye ting. Gjøre det. Eller sett deg inn i andre ting du kanskje vi lære deg. Bruk tiden nå som man går hjemme til og lære deg nye ting.

Her er det jeg har jobbet med i det siste. Men det er litt langt fra ferdig men det kommer seg.

 

Vel håper dere får en fin uke og en ålreit mandag. 

 

 

GULEROT KAKE OPPSKRIFT

I flere måneder har jeg sett en gulerot kake på nett som heg syntes så utrolig god ut. Så i går tenkte jeg f**k it jeg prøver den.  Det skal være en kake som er protein rik og som er god på smak. Jeg føler at den har blitt solgt til meg så lenge nå på insta at jeg må prøve den.

 

 

Ingredienser

1 egg
1 eggehviter
85g mager kesam/vaniljekesam
40g havremel
1 medium gulrot (ca.60g)
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
2 ts sukrin gold (vanlig sukker kan brukes)

 

Topping

60g Philadelphia light
4-5 ss sukrin melis (vanlig melis kan også brukes)

 

Slik gjøre du det

Rør alle ingrediensene sammen og fordel i en brødform/liten kakeform.
Stek på 175 grader i ca. 25 minutter.

 

Altså den ser jo ganske god ut og den smakte til og med ganske godt. Men jeg skal også prøve den med epler. Jeg tenker at den kan bli ganske god med det også egentlig. Men ja nå har jeg ihvertfall en kake jeg skal kose meg med i helgen.  

 

 

HVA JEG SKAL GJØRE FOR MEG SELV DENNE OKTOBEREN 🍂 🍁

 

De siste årene har jeg lat skole og en del andre ting ta over flere sider av live mitt. Spesielt nå som koronaen kom så har liksom alt av rutiner falt fra når det kommer til live mitt. Så nå må jeg rett og slett bruke oktober til å ta litt og litt styring tilbake.

 

Så i oktober skal jeg ta over styringen igjen. Savner ihvertfall at jeg har styringen når det kommer til mat, aktivitet og følelser. Eller kanskje mer det at jeg har lat mat og følelser blande seg litt for mye sammen i det siste. Så det blir fokus på og ikke la følelser blande seg med mat og ha bedre spise vaner rett og slett. Så vi noen har noe tips eller kanskje vet om noen jeg kan føle som blogger eller er på Instagram som er gode på dette så er det bare og tipse meg.

 

 

Når fokuset på jobb så blir det jo det og prøve å få meg en jobb. Jeg skal også prøve og ta litt mer kurser for og bli bedre med det jeg driver med. Så jeg har funnet noen fine kurser på nett også har jeg funnet noen veldig bra Youtube kanaler med tips og slikt som jeg skal dykke dypt inn i. Kanskje jeg skal se litt mer på WordPress programmering. Jeg jobbet jo med dette i sommer. Laget hjemmesider og slikt med WordPress i et reklamebyrå. Altså som en web utvikler. Så jeg har tenkt litt mer og mer på dette og gjøre dette for min egen blogg eller side. Det er så mye kult og morsomt man kan gjøre der vis man bare vet hvordan.

Jeg ser mange bloggere som selger klærne sine på nett. Har du et eget domene kan man faktisk sette opp et slags web butikk faktisk med WordPress. Og vis man gjøre det på en vis måte kan man faktisk bare aktive den delen av siden når man vil selge noe, også kan man deaktivere den når man ikke skal selge noe. Nå spora jeg veldig av egentlig.

 

 

 

Så nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal bruke oktober til. Hva med dere? Hva skal dere bruke oktober? 🍂 🍁

 

 

 

 

ENDELIG START PÅ OKTOBER

 

Både august og september blåste ganske for fort forbi selv om koronaen herjer enda og jeg har veldig lite å gjøre for tiden. Jeg ble jo arbeidsledig igjen fra august og er det dessverre enda.

Jeg havnet i karantene i starten av september grunnet influensa så klart, og regner med at vi sikkert kommer til å få enda en runde til med det i løpet av høsten eller vinteren. Men dette var nokk noe som sikkert er det mest spennene som har skjedd i hele september for min del.

Hva annet har skjedd? Egentlig ikke noe annet enn at jeg prøver å få gjort små ting som gjøre at jeg får vært litt mer kreativ både foto og programmering delen av det jeg liker og gjøre.
Så jeg har alltid lurt på osen folk får til sånne levitasjoner bilder. Eller slike som det ser ut som de kaster ting mot kamera. Så da tenkte jeg at jeg skulle finne ut av hvordan man gjøre dette. Så her er resultatet. Hva tenker dere?

 

 

På venstre side av bildet har du en divoom timebox-evo høyttaler med pixel art. Den kan brukes som smart alarm, sleep aid, chat og handfrie. Man kan bruke den til veldig mye egentlig. Men her hjemme blir den brukt som høyttaler der jeg sitter og surrer på pcen eller jobber.

På høyere side har man RAM brikker fra HyperX fury DDR4 med RGB så klart. For man blir jo bedre gammer med mye RGB. Nei da man gjøre ikke det. Men med rette datautstyr så kan gaming blir lettere og man kan få mer ut av det.

Så hva har du brukt den første dagen i oktober til? Og hva er planene dine i høst?