EN LITT ANNEN NOVEMBER

 

Denne måneden er det utrolig mye som skjer egentlig som man kanskje ikke har tenkt over enda. Det er jo singels day som starter i dag hos noen. Det er Black Friday eller black week som det heter mer nå. Som så blir etterfulgt av cyber monday. Pluss opp i alt det her har vi jo alt det andre som skjer ute i verden. Som nye corna restriksjoner i hele verden og ikke minst alt bråket i USA. Trenger kanskje ikke og si mer på den saken.

Så nå mens vi er i en ny lock down på et vis. Det er jo noen kommuner som ikke har det like strengt som alle andre. Men det er faktisk noen ting man kan se fram til denne måneden.

 

 

En av tingene som alt har skjedd og som det kommer mere av denne måneden er spill som blir slippet.

Vi har Watch Dogs som alt har kommet. Dette er et spill der man operer som hacker. I morgen kommer Vallhalla ut. Jeg kan nesten ikke vente på dette Assassins spillet fra ubisoft som endelig har satt handlingen sin i Norge.

Playstation 5 kommer 19 november og de nye Xbox ene kommer ut i morgen. Så i forhold til gaming og holde seg hjemme så er det mer en nokk og grave seg ned i.

 

Det har også kommet utrolig mye tv serier og film. Jeg er en av dem som alt har starta på julefilm kjøret. Lista mi på lagrings lista mi på netflix begynner og bli ganske full av julefilmer nå. Gleder meg til og se hva Disney+ kommer med til jul. Alt hørt rykter om Star Wars jule spesial skal komme i år.  

 

Selv om vi er i en ny type lock down så er det så mye å bruke tiden sin på. Jeg skal også starte og pynte til jul også veldig snart. Så hva har du tenkt å bruke denne tiden på? Som vi må holde oss hjemme.

Husk at i år kan det være lurte og handle gaver på nett.