6 TING I OKTOBER

Nå har høsten endelig kommet onkelig i gang føler jeg. Trærne har skiftet farge, det er kommet fram stearin lys og ikke minst er det inne vær. Jeg kan endelig bare krype under teppe med boka mi eller spille jeg holder på med uten en unnskyldning for at det er fint vær ute. Det er også ikke minst to måneder igjen til desember, jul og et nytt år. Gleder meg alt til slutten av November for da kan jeg ta fram julepynten min. Men her er ihvertfall 6 ting jeg skal gjøre i Oktober. 

 

 

🎁 Kjøpe julegaver

Jeg pleier og starta å kjøpe gaver i september. Men jeg fikk kun kjøpt en så nå skal jeg i gang med og hangle inn litt flere. Jeg vet akkurat hvem jeg skal handle til denne måneden. Jeg vet omtrent hva jeg skal kjøpe også. Elsker og starte tidlig for da slipper jeg unna stresset i Desember. Da kan jeg senke skuldrene litt og nyte desember og jul litt mer. 

 

🚗 Oslo

Plutselig i går så hadde jeg planlagt en Oslo tur med ei kusine av meg. Jeg skal inn der for en grunn som jeg kan fortelle om senere vis alt går slik jeg håper det skal. Men det blir også en kose tur og kvalitets tid. Og ikke minst road trip.

 

🍂 Redigere København bilder

Jeg holder på og lage noen presets i Lighroom nå som jeg kan bruke på både pc og mobilen. Blir et veldig høst tema ihvertfall. 

 

📷 Framkalle noen bilder

Vi har noen bilder på vegene jeg skal få byttet ut og noen ferie bilder jeg gjerne vil ha. Kanskje starte og lage et album av våre ferier. Må bare tenkte litt på det.

 

🏔 Fjellet

Dette gjøre vi vært år siden svingersøsteren min har bursdag denne måneden. Så da pleier vi alltid og reise opp ditt. Elsker turen opp ditt, det fine høst naturen som er på veien oppover.

 

👩‍💻 Søke Jobber

Selv om det ikke går så ekstremt bra akkurat nå skal jeg ikke gi opp på og prøve og få meg drømme jobben som utvikler. Det er nå på tide og se andre steder enn bare finn.no.

 

Håper alle får en fin Oktober.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg