7 TIPS TIL HVA MAN KAN GJØRE I KARANTENE

 

Var det flere enn bare meg som nesten helt hadde glemt at det er fredag i dag? Merker veldig godt nå at dagene har begynt å blande seg mer og mer sammen selv om vi lever stort sett slik vi har alltid gjort en stund. Siden jeg er arbeidsledig så er jeg for det meste bare hjemme uansett. Eneste som vi har starta og merke alt det her på nå er at arbeidstiden til mannen har forandra seg en god del.  Så jeg lurte litt på egentlig hva dere bruker dagene deres på. For jeg begynner og gå tom for ider. Leser dere noe bra for tiden eller kanskje dere har noen spennene prosjekter på gang? Jeg trenger ihvertfall noen forslag. 

 

 

✨  Jente kveld på skype – vi gjorde dette her om dagen og det var så ekstremt koselig. Det ble en samtale med vin, quiz og mye latter.

✨  Lær deg noe nytt – jeg holder på med et kurs om vue eller vuex for og kunne enda mer. Men det kan alltid vær lurt og kanskje sette seg inn i noe nytt nå som man har tid slik at man kan bli endra bedre i det man driver med. Eller kanskje man finer noe nytt man vil drive med eller lære seg. Det er utrolig mye der ute og lære seg.

✨  Se film eller tv serie – som du ikke har fått rota deg til og se enda. Jeg har akkurat brent imellom nesten tre sesonger av S.W.A.T og jeg leiter fortsatt etter noe nytt og se. Så noen tips?

✨  Vår rengjøring av garderobe – eller kanskje organisere klesskapet er ganske bedre. Jeg har omtrent bare kasta alt inn i skapet i en periode nå. Så jeg vet at jeg få ordna noe med klærne mine for det er totalt kaos inn i der.

✨  Prøve yoga – dette er noe som står på planen for neste uke. Jeg vet at jeg burde så starte og bevege meg litt mer så hvorfor ikke starte nå i din egen stue? Skal jeg i hvert fall.

✨  Prøv å bake noe nytt – man har så lov til og unne seg noe godt akkurat nå. Kanskje ikke vær dag, men innimellom. Jeg har aldri vært noe flink til det, men akkurat nå de siste åra har det faktisk kommet seg litt. Så akkurat nå ble det en kjempefin bursdags kake som dere kan se her.

✨  Litt nett shopping – altså det er jo snart vår og sommer så hvorfor ikke mens du alt har ryddet i skapet kjøpe noe fint til sommergarderoben? Jeg har alt klart og bestille meg tre nye kjoler som jeg er så fornøyde med. Men siden vi er i den tiden vi er nå så kanskje finne noen lokale butikker på nett for å hjelpe imellom denne perioden?

 

Noen som har noen flere tips til ting og gjøre, lære seg, filmer eller filmer. Alt taes i mot akkurat nå. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg