DENNE MÅNEDEN … JULI

Hei og god Mandag. Håper alle hadde en fin helg. Selv om vi er ganske lang ut i August, eller er kanskje ikke så langt ut i august, så er det ikke for sent for en liten Juli oppdatering.

Opplevelse – Juli var mange fine ting som skjedde. Eller vi hadde jo ferie og da skjer det jo alltid mye fint. Men denne ferien for meg ble så utrolig fin. Det var første sommer familie ferie med tantebarna mitt Selma. Vi var i dyreparken i Kristiansand og vi koset oss så ekstremt mye.

Men vi var også på food truck festival, Stavern Festivalen og en skikkelig koselig familie grilling. Jeg har virkelig bare lat bloggen og instagram ligget i hele ferie. Selv om det har blitt litt oppdateringer her og der. Blir jo litt inspirert av ferie.

Innlegg – Mest leste innlegget denne måneden var STAVERNFESTIVALEN 2019. Er så glad i denne festivalen. Men merker jo så klart at det er litt mer slitsomt enn for fem år siden.

Tanker –  Mine tanker har gått mest til at jeg er så rastløs for jeg vil så ha en jobb og gå til. Delta i det sosiale som en jobb bidrar til. Og ikke minst en jobb der jeg kan gjøre noe jeg virkelig liksom som programmering. Jeg vil så bruke det jeg har lært på skolen det siste året. Jeg har så ekstremt stor arbeidslyst at det fører til veldig rastløshet.

Nedtur – Vel det må jo være at jeg har søkt på jobber. Og vel ikke noe respons enda. Så jeg må job bare jobbe med det mentale og ikke gi opp med søkingen. For jeg vet jo at det bare har gått en måned. Det kan fort gå veldig lang tid. Men det er lov og håpe og krysse fingrene det man kan for og få en jobb litt fort.

Serier – Vet ikke helt om jeg skal le eller ikke men akkurat nå så går det i Chicago P.D på Viaplay. Så nå har jeg sett i mellom MED og Fire. Så når jeg er ferdig med den serien er jeg ekstremt usikker på hva jeg skal se for noe videre. Så noen som har noen tips til en bra sere på viaplay, netflix, sumo eller HBO?

Favoritt- bilde

Dette er av tante barne mitt Selma og mannen min Daniel. Han er så ekstremt flink som onkel. Er så veldig glad i dette bilde.

Osen var deres Juli måned?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg