ENDELIG START PÅ OKTOBER

 

Både august og september blåste ganske for fort forbi selv om koronaen herjer enda og jeg har veldig lite å gjøre for tiden. Jeg ble jo arbeidsledig igjen fra august og er det dessverre enda.

Jeg havnet i karantene i starten av september grunnet influensa så klart, og regner med at vi sikkert kommer til å få enda en runde til med det i løpet av høsten eller vinteren. Men dette var nokk noe som sikkert er det mest spennene som har skjedd i hele september for min del.

Hva annet har skjedd? Egentlig ikke noe annet enn at jeg prøver å få gjort små ting som gjøre at jeg får vært litt mer kreativ både foto og programmering delen av det jeg liker og gjøre.
Så jeg har alltid lurt på osen folk får til sånne levitasjoner bilder. Eller slike som det ser ut som de kaster ting mot kamera. Så da tenkte jeg at jeg skulle finne ut av hvordan man gjøre dette. Så her er resultatet. Hva tenker dere?

 

 

På venstre side av bildet har du en divoom timebox-evo høyttaler med pixel art. Den kan brukes som smart alarm, sleep aid, chat og handfrie. Man kan bruke den til veldig mye egentlig. Men her hjemme blir den brukt som høyttaler der jeg sitter og surrer på pcen eller jobber.

På høyere side har man RAM brikker fra HyperX fury DDR4 med RGB så klart. For man blir jo bedre gammer med mye RGB. Nei da man gjøre ikke det. Men med rette datautstyr så kan gaming blir lettere og man kan få mer ut av det.

Så hva har du brukt den første dagen i oktober til? Og hva er planene dine i høst?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg