FEM TING JEG SKAL GJØRE I FEBRUAR

 

 

Håper alle har hat en fin uke så langt. Mine har vært en del av klaringer jeg har trengt og ikke minst en mail jeg har ventet så lenge på. Gleder meg bare til og se hva som skjer framover. Krysser fingrene for at det snart skal gå litt min vei når det kommer til tiden framover. 

 

Oslo !  – Trenger jeg og si mer liksom. Vi skal på konsert for og se Halsey. Gleder meg noe ekstremt til dette.

 

Jobb søking – Føler dette er et mål for vær eneste måned. Men hva skal man si. Måle mitt vær måned er jo og få meg en jobb.

 

Får ferdig ihvertfall et prosjekt – Nå har jeg to prosjekter, pluss et jeg gjerne skule ha gjort eller som er en ide. Men jeg SKAL i hvert fall få ferdig et av disse tre. Bare fine ut hvem jeg skal legge mest vekt på.

 

Foto ! – det er så lenge siden jeg virkelig har dukket ned i fotografering og redigering at jeg føler jeg virkelig trenger det. Savner så ekstremt og holder på med det. Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det på en stund. Men noen ganger så blir det bare sånn.

 

30år – neste måneder blir jeg altså 30 år. Så jeg skal planlegge bursdagen min tenkte jeg. Blir ikke noe store greier. Akkurat de nærmeste. Men betyr ikke at jeg ikke kan gjøre noe ut av det for det om.

 

Tid med jentene – Dette gleder jeg meg til. Det er både en bursdag og nyttårs bord. Gleder meg kjempemasse. Elsker og tilbringe tid med venninnene mine. 

 

Noe spesielt dere har tenkt og gjøre denne måneden?

2 kommentarer
  1. Fine planer 😊
   Lykke til med jobbsøkingen.
   Jeg har tenkt til å lage meg små mål hver dag i februar. Har begynt i dag, med å lage en to do list for resten av denne uka.

   1. Tusen takk 😋 Er alltids greit med små mål i løpet av en måned. Noe og jobbe mot. Enten om det har med helse, karriere eller utdanning. 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg