HVA JEG SKAL GJØRE FOR MEG SELV DENNE OKTOBEREN 🍂 🍁

 

De siste årene har jeg lat skole og en del andre ting ta over flere sider av live mitt. Spesielt nå som koronaen kom så har liksom alt av rutiner falt fra når det kommer til live mitt. Så nå må jeg rett og slett bruke oktober til å ta litt og litt styring tilbake.

 

Så i oktober skal jeg ta over styringen igjen. Savner ihvertfall at jeg har styringen når det kommer til mat, aktivitet og følelser. Eller kanskje mer det at jeg har lat mat og følelser blande seg litt for mye sammen i det siste. Så det blir fokus på og ikke la følelser blande seg med mat og ha bedre spise vaner rett og slett. Så vi noen har noe tips eller kanskje vet om noen jeg kan føle som blogger eller er på Instagram som er gode på dette så er det bare og tipse meg.

 

 

Når fokuset på jobb så blir det jo det og prøve å få meg en jobb. Jeg skal også prøve og ta litt mer kurser for og bli bedre med det jeg driver med. Så jeg har funnet noen fine kurser på nett også har jeg funnet noen veldig bra Youtube kanaler med tips og slikt som jeg skal dykke dypt inn i. Kanskje jeg skal se litt mer på WordPress programmering. Jeg jobbet jo med dette i sommer. Laget hjemmesider og slikt med WordPress i et reklamebyrå. Altså som en web utvikler. Så jeg har tenkt litt mer og mer på dette og gjøre dette for min egen blogg eller side. Det er så mye kult og morsomt man kan gjøre der vis man bare vet hvordan.

Jeg ser mange bloggere som selger klærne sine på nett. Har du et eget domene kan man faktisk sette opp et slags web butikk faktisk med WordPress. Og vis man gjøre det på en vis måte kan man faktisk bare aktive den delen av siden når man vil selge noe, også kan man deaktivere den når man ikke skal selge noe. Nå spora jeg veldig av egentlig.

 

 

 

Så nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal bruke oktober til. Hva med dere? Hva skal dere bruke oktober? 🍂 🍁

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg