HVA JEG HAR FYLT SOMMEREN MIN MED

 

Så osen har første dagen tilbake til hverdagen vært? Vel for meg som er arbeidsledig igjen dessverre så har jeg prøve og fylle tiden min med ganske mye forskjellig. Som å være med familie og venner. Tilbringe tid med tante barnet mitt, jeg har starta og være kreativ på forskjellige måter. Innenfor web utvikling, foto og skriving faktisk. Så alt for å bedrive tiden min.

 

 

Jeg har laget disse bakgrunnen til både pc og mobilen. Har tenkt å gjøre det samme i september bare litt mer spesifikt til den første høst måneden som snart kommer. Men dette var mer som en prøve prosjekt egentlig denne måneden. Så vis det er noen ønsker på osen de skal se ut framover eller noe annet, så bare hyl ut så skal jeg se hva jeg får kan trylle fram.

 

Jeg har endelig fått rota meg til å skifte etternavn. Vi har jo nå vært gift i syv år og vært sammen i snart 11 år alt. Så tenkte at det kanskje var på tide og få gjort det nå. Men er fortsatt litt rart å bruke det enda. Tror det kommer til å ta litt tid og bli vant til det nye etternavnet mitt, men regner med at jeg kommer meg ditt snart.

 

Også er det jo det med og søke jobber da igjen. Motivasjonen er litt bunden akkurat nå siden det ikke er NOEN jobbe nesten der ute i forhold til hvor jeg søker etter og hvor hende i Norge så er det litt vanskelig og ha motivasjon egentlig akkurat nå. Men jeg gir aldri opp, for jeg elsker yrke mitt og har ikke lyst til å jobbe med så mye annet. Vet det er dumt å tenke sånn. Men det er vel lov og ønske det? Så planen nå er å jobbe videre med hjemmesiden min sånn at portifolioen min ser grei ut. Så ganske jeg skal ta litt små jobber vis noen der ute har lyst på nytt utsende til bloggen sin eller hjemmesiden sin?

 

 

Jeg har endelig fått bygget min egen stasjonære pc. Med en del RGB i den så nå regner jeg med at jeg blir en supergod gamer … Nei da. Men den ser ganske kul ut synes jeg. Lyser opp hverdagen for å si det sånn. Og endelig for gubben ha sin i fred. Mens jeg kan putte masse rart i min vis jeg ønsker. 

 

Så håper at alle får en supergod August videre og nytter siste delen av sommeren. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg