MITT LILLE NYE LEKETØY

Lenovo Ideapad L340 for gaming // Kähler vase

Jeg tenkte jeg skule vise dere mitt nye leketøy som er Lenovo IdeaPad. 

 

Jeg har hat den nå i over en veldig god periode og jeg er veldig fornøyd med denne. Fra og gå fra MacBook Air over til denne Lenovo IdeaPad. Det er en gaming pc egentlig. Men det er ikke det jeg skal bruke den til. For min del så trengte jeg en pc som jeg kunne bruke til programmering. Noe som man skule tenkt at man ikke trenger en pc som kan kjøre tunge programmer. Men jeg fant ganske fort ut at min Mac ikke helt holt til dette. 

 

For det første så hadde jeg litt problemer med var Visual Studio code på Mac var litt vanskeligere å bruke en det jeg var vant til på Windows. Jeg skal fortelle litt mer om VS og VS Code. Men sånn kort og raskt fortalt så er det et utviklingsmiljø for Microsofts .NET plattform. Og det ser helt annerledes ut på Mac en på Windows for å si det sånn. Men når jeg da skule kjøre VS Code som jeg pleier og bruke til bakenden min og VS som jeg bruker på front enden så sleit macen veldig med dette.

En annen ting som jeg har slitet litt med er skjerm størrelsen i seg selv. Macen min var ganske så liten. Så jeg savna veldig og ha en 15″ eller en 17″. Så det havnet jo så klart på en 17. ja det er ganske stort, men jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg jobber gjerne med laptopen og en skjerm. Så det gir ganske fint flyt i arbeidet.   

 

Det eneste grunnen til at jeg skule godt over til mac igjen så skule jeg bare ha jobbet med frontend. Men nå som jeg gjøre litt begge deler for min egen del så kommer jeg til og holde meg til IdeaPad min så langt.

 

Vel det var mitt lille tech friday innlegg. Vis det er noe dere gjerne vil vite om innen tech eller utvikling så er det bare og si i fra. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg