NÅR MAN FÅR NEI FOR MAN IKKE HAR NOK ERFARING

 

SOM NY UTDANNET … 

 

De siste to ukene brukte jeg kjempe lag tid på en jobbsøker oppgave innen for PHP. Jeg følte at den var gjort dra, jeg var veldig stolt over oppgaven. Hadde forberedte meg på og skule forsvare den. Fortelle hva jeg har glemt og hvordan jeg ville løst det. Men på fredag, rett før helgen kom meldingen at erfaringen min ikke var så bra så de ville dessverre ikke gå videre med meg. Noe som kjørte meg litt ned i grøfta, eller ikke litt men veldig for og være ærlig. 

 

Men jeg fant ut at greit ræva helg, lese mye i en boksere jeg holder på med og bare slappe av. Så på mandag er det bare og kjøre på videre. Et nei betyr ikke at resten sier nei. Det kan også være at den bedriften du fikk nei av nå sier ja senere. 

Kusina mi sa til meg på fredag at det var den bedriften sis tap selv om det ikke føltes sånn. Det er de som taper på det. Den tanke gangen der hjalp meg veldig. Så nå er det bare og kjøre på videre, ikke sette meg ned og føle at alt går i mot for det gjøre det virkelig ikke. Nå skal jeg sette meg ned og friske opp på rammeverket Vue og lage noe fint. Eller starte på et nytt prosjekt kanskje, har noen ider som flyr rundt opp i her. 

 

Hva tenker dere? blir dere de motivert når dere får nei på en jobb dere ønsker dere? Er dere flinke til å bare riste det av dere og gå videre? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg