MIN SISTE UKE I JUNI

Denne måneden her har jeg virkelig ikke hat fokuset på bloggen eller noe annet en skole egentlig. Det har liksom vært siste innspurt måneden og ting har vær uavklart i forhold til forlenget skole gang eller jobb. Selv om jeg virkelig vil ut i en jobb nå så skjønner jeg og jeg ser jo også behovet for erfaringen de prøver og tilby meg i form av og være i en bedrift. Så jeg får jo bare se hva som skjer i august når den tid kommer. Mens i mellom tiden så for jeg bare nytte sommeren så mye jeg overhodet kan. 

 

Tanke: Denne uken har nesten tanken mine verst den verste fiende jeg har. Nå som jeg er så å si ferdig med skolen og skal på jakt etter jobb kommer sånne standard tanker som: «hva vis ingen vil ansette meg?», «Hva om jeg aldri får jobb?», «Jeg er så ekstremt dårlig i det jeg gjøre». Altså de normale standard tankene som er negative og så klart om seg selv.

 

 Innkjøp: Nintendo Switch og Mario odyssey. Det er noe jeg har hat lyst på de siste to tre årene. Men det blir liksom aldri prioritert egentlig. Eller er vel mer eller mindre at det er noe jeg aldri gidder og prioritere. Men i år så fikk jeg den av manne min.

 

 Tilbakeblikk: Gift i hele 6 år. Det var jo så klart den 28 Juni. Jeg kan innrømme at vi begge hadde glemt det ja. Så vi for feire en annen dag. 

 

Høydepunkt: Litt usikker, men vi fikk besøk i helgen av sviger familien min. Så dro vi på Foldvik.

Foldvik

Foldvik

 

 Serie: Chicago MED på Viaplay. Har klart og komme meg i mellom tre sesonger ganske fort egentlig. 

 

 Mål: At jeg bare skule overleve fram til ferien. Nei da, joda … kanskje litt. 

 

Låt: Det er så mange. Men på toppen ligger jo så klart Ed Sheeran med beautiful People  og Cross Me.

 

Men i sommer skal jeg bruke tid på og bli inspirert, blogge, repetere skole. Bare komme tilbake til kreativiteten igjen, uansett hvor rart det høres ut. Så vis noen har noe de har lyst til og lese om så er det bare og hyle ut eller komme med ider og forslag. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg