MIN SOMMER I 2019

Jeg har veldig lyst til og si happy første september. Men er jo andre september så blir litt feil kanskje. Men dere nå er vi i en av mine yndlings årstider som er høsten. Elsker høsten, ullgensere, alle fargene, boots, den kalde lufta om morgenen … det er så mye fint med høsten. Men sommeren er jo også klart en av mine yndlings årstider. Og jeg har virkelig kost meg denne sommeren og i August. 

 

Juni var siste måneden før skole var ferdig. Noe jeg både var glad for, men også noe jeg tok mye tyngre enn det jeg trudde jeg skule gjøre. Men ble ganske greit avsluttet med en tur til Oslo på NDC konferansen. Jeg hadde gledet meg veldig til en natt alene i Oslo. Men jeg ble ekstremt glad når mannen min dukka opp for og være sammen med meg i Oslo. En liten overraskelse date night og en fin feiring for at vi har vært gift i 6 år. Og pappa ble 60. Så det ble et stort og koselig selskap for ham også.

Juli gikk utrolig fort for meg. Plutselig hadde jeg ferie, mannen min hadde ferie. Og før jeg rakk å tenke så var det tide for stavernfestivalen. Fjerde året på rad for oss. Jeg sier alltid at jeg ikke skal enste år, men ender opp og reise uansett vært år.

Vi dro på Selmas første sommer familie ferie til dyreparken. Vi fikk tilbringe veldig mye tid med henne som er noe av det beste jeg vet. Og noe av det beste mannen min vet om også. Det er jeg 100% sikker på.

 

August var vel en av de måneden der jeg ikke hadde stor og fylle tiden min med. Noe jeg ikke er stort glad for. For kjenner jeg snart går veldig rundt meg selv. Men vi var en tur hos svigerforeldrene mine, som er alltid like deilig vær gang. For da kommer vi oss litt vekk fra det daglige. Vi hadde besøk av Selma så klart, henta ho i barnehagen, gikk sammen med oss ned til bestemor for å feire bursdag. Eller ho gikk ikke så mye. Men var en koselig tur for det om.

Men nå er jeg klar for september og høst. Selv om det ikke gjøre noe om at det er litt sommer igjen. Men veldig klar for høst luften og alle fargene. Noe annet jeg må også er og få opp programmerings timene mine for og bli bedre i det jeg gjøre. Prøve og få flere prosjekter ut.

Men ja ha en kjempe fin uke dere. Og håper høsten deres blir like fin som jeg planlegger å gjøre min.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg